PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana zawartośći bloku obok logo



tom3k
08-03-2006, 18:01
Gdy wgram joomle to mam standardowo taki czarny lay. Obok logo ma on kwadracik gdzie są jakies texty migawki czy jakos tak. Jak usunac ten text i wstawic tam na stalee buttonik w ksztalcie kwadratu?

viper
09-03-2006, 01:08
A ja mam lay zielony albo nie i kropeczki zielone.:)

podaj linka do strony i konkretnie co ci nie pasuje bo teraz kazdy widzi to co widzi np to co napisałem Wyżej.
pozdrawiam

tom3k
11-03-2006, 15:23
chodzi mi o tą skórkę...

http://images1.fotosik.pl/34/woc96linoe1opz0im.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/woc96linoe1opz0i.html)

danieladrianka
11-03-2006, 17:08
o ile pamiętam jest to pozycja top i poprostu odpublikuj to co tam teraz masz i opublikuj w tym miejscu inny moduł np. z jakimś logiem itp. ;)

czubass
16-04-2007, 10:36
ja zadam pytanie niewiem czy dobrze

chciałbym zmienic rozmiar logo jak i gdzie to zrobic

tom3k
16-04-2007, 14:22
otworz logo w porgramie graficznym. photoshop, gimp, irfanview i poporostu zmien wymiary po czym nadpisz plik..

yar3k
16-04-2007, 21:08
a ja dokoncze. nie pamietam jak jest w tym szablonie ale trzeba tez zmienic parametry klasy .css template.css czyli wysokosc i dlugosc danego loga