PDA

Zobacz pełną wersję : Co zrobić by działał dobrze Ja Trans Menu 2.0 PL z obrazkami w menu?



rzodkiewka
29-10-2005, 22:18
Co zrobić by działał dobrze Ja Trans Menu 2.0 PL z obrazkami w menu? Niestety nie mogę dojść jak mam ustawić by Trnas Menu ładnie się wyświetlał z ikonkami - A może on nie umie - tylko po co wtedy taka opcja: pokaż ikonki ..... Z góry fanks za jakiś odezw

rzodkiewka
30-10-2005, 14:45
Pamiętam kiedyś, że w Mambo bodajze 4.5.1 był od razu modół mainmenu gdzie przynajmniej można było klknięciem schować submenu

Więc może wiecie czy jest jakiś taki modół co by wyświetlał się cały należycie z ikonkami (najlepiej z hiperłączem) i z możliwością zamknięcie, submenu ... z góry dziękuje

zwiastun
30-10-2005, 18:46
to, co działało w mambo 4.5.2 zwykle działa w joomla!

rzodkiewka
06-11-2005, 14:59
Nio i niestety: moduły chodzą z mambo, lecz niestety sybmena się nie chowają tylko pokazują się po kliknięciu w głów. menu.... .
A co zrobić by obrazki w menu były również hiperlączem?

Nie wiem co mam począć - chciałbym mieć rozwijane - już nie ważne czy animowo czy też, nie, ale z ikonkami i by można było z powrotem submena schować.

Modół treemenu czy jakoś tak był też fajny pomysł, ale kolejny bez obrazków .. ech ..

linksworld
08-11-2005, 18:46
Musisz obejść się smakiem, jak to mówią ;)
Nie uda Ci się, chyba, że każda pozycja będzie miało tło, a w tle napisy + ikonki, a napisy... może gwiazdki...

rzodkiewka
08-11-2005, 19:57
człowieku idź na ryby i nie szpanuj mimo, że zapewne masz wiekszą wiedze od mnie w webmasteringu/joomla Bo to co piszez to jest błazeństwo i nie trzyma się sensu co do moich wypowiedzi

rzodkiewka
28-11-2005, 19:30
O co mi chodzi dokładniej:

Brak zdjęcia

Jak widać zdjęcia w menu nie są pokazywane całe - w dodatku jakoś dziwnie zachodzą na następny moduł

Dlaczego tak jest? Jak powinienem to poustawiać by wyglądało to normalnie z zdj.,ale aby sub mena były rozwijane - jak prawie teraz teraz wygląda moja strona - http://zajawkarz.go.pl

Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc

zwiastun
29-11-2005, 02:16
no comments

rzodkiewka
29-11-2005, 10:03
Przepraszam za wcześniejsze tak duże zdj. i już wstawiłem poprawione ...

rzodkiewka
27-04-2007, 15:17
Ja się okazuje Ja Transmenu potrafi wyświetlać dobrze ikonki w menu - wystarczy wykasować w Menu Class Stuffix tras.
Ale, jest kolejny problem: sub-mena z obrazkiem pod Firefox [2.0.0.3] nie rozwijają się jak należy. - http://zajawkarz.info/index.php - sub-menu z menu muzyka

Czy ktoś rozwiązał problem? Z góry dziękuję za pomoc