PDA

Zobacz pełną wersję : czego po enterach w edytorach tak duż przerwa?



rzodkiewka
29-10-2005, 22:20
co zrobić by enter w edytorze pod czas pisania nie robił tak wielkiej odległości po między tymi akapitami?

Dylek
30-10-2005, 01:04
CTRL+Enter? Zmiana edutora? Wylazenie edytora? Zmiana Wywalenie tagow <p> i wstawienie <br/> tam, gdzie chcesz miec odstep? Zgaduje tylko...

lukidb
30-10-2005, 11:53
lub po enterze i napisaniu jakiegos tekstu wrocic na poczatek linii i backspace ;)

rzodkiewka
30-10-2005, 14:26
Doszedłem do tego by po enterze nie było przer w FCK to trzeba gdy kursor napoczątku tekstu w 2 akapicie się znajduje to wtedy backspace
by była mała przerwa np. w tiny to faktycznie trzeba html

Nio, ale ostatecznie używam FCK... i mimo, troszkę utrudnienia (choć błędem to nie jest) jest już wszystko spoczko ....

rafal_off
03-11-2005, 10:21
A nie wystarczy :shift+Enter i wstawia <br>
a jeżeli sam: Enter wstawia <p> u mnie tak działa
w FCK i RC1

linksworld
08-11-2005, 18:52
Najlepiej HTML-a edytować moim zdaniem.