PDA

Zobacz pełną wersję : Jak wyłączyć edytor TinyMCE



kupczak
02-11-2005, 19:21
Tak jak w temacie: Jak i gdzie wyłączyć edytor TinyMCE, bo za Chiny ludowe nie umiem tego znaleźć.

webmario
02-11-2005, 21:01
jeżeli ci chodzi o włączenie to zauważyłem, że w operze nie dział, na mozilli mi śmiga

zwiastun
02-11-2005, 21:20
W konfiguracji globalnej wybierasz edytro, w dodatkach (mambots) włączasz, wyłaczasz

^f0rm@c!k_?
04-11-2005, 12:57
jeżeli ci chodzi o włączenie to zauważyłem, że w operze nie dział, na mozilli mi śmiga
W pytaniu i temacie była mowa ooo.. wyłączeniu - proszę czytać uważnie.

kupczak
04-11-2005, 14:31
Już się uporałem trzebabyło włączyć joomlabota "bez edytora"