PDA

Zobacz pełną wersję : Smf forum joomla



socer
12-10-2005, 12:51
Witam mam oto problem ze zkonfigurowaniem forum Smf forum joomla utknołem w tym o to miejscu i niewiem co mam wpisac wpisywałem dużo róznych zeczy i nic sie nieudaje !http://img431.imageshack.us/img431/8713/error4sz.jpg

josh
12-10-2005, 13:03
wpisujesz folder do kotrego skopiowales i zainstalowales smf
czyli jezeli przez ftpa stworzylem folder smf_forum w katalogu root to sciezka w Twoim przypadku to ..../socerek/www/smf_forum

pozdr
josh

socer
12-10-2005, 13:27
zrobiłem tak i dalej jest problem ! :(http://img356.imageshack.us/img356/7761/loool25kn.jpg

josh
12-10-2005, 14:07
mam nadzieje ze SMF zainstalowane na tej samej bazie co Joomla??
a sciezka jest bledna oznacza to ze w folderze smf_forum nie masz forum Simple MAchines

komponent kotry zainstalowales stanowi tylko pomost, musisz miec zainstalowane forum SMF w wersji 1.1 pobierzesz je ze strony simplemachines.org

socer
12-10-2005, 14:17
No tak w tym samym katalogu co joomla . Wszystkie inne zeczy się zgadzają ale tylko to nie ! a skąd wziąść simple machines ?

josh
12-10-2005, 15:43
podalem ci linka przeciez
http://www.simplemachines.org

socer
12-10-2005, 16:08
THX zrobiłem to udało sie (fajniutkie forum :D ) jest do tego jakieś spolszczenie ?

^f0rm@c!k_?
12-10-2005, 16:41
http://www.tlumaczenie.smf.pl/

josh
12-10-2005, 16:42
jest grupa zapalencow, ktora pracuje nad plikiem jezykowym z tego co pamietac ukonczony jest juz w cos okolo 80%

poszukam linka i pozniej podam go w tym poscie

@^f0rm@c!k_? (member.php?u=11) byl szybszy i podal to co trzeba

pozdr
josh

socer
12-10-2005, 20:51
tak tylko mam pytanko jak zciągnąć te pliki językowe ??:confused:

stone
12-10-2005, 20:58
Pełne tłumacznie nie jest jeszcze dostepne. W tym temacie http://www.smf.pl/forum/index.php?PHPSESSID=af81b5b2dc9ccbf0e02a0a4c08bc40 61&topic=34.new#new
masz w zalczniku do jednego z postow niepelny lang. Musisz sie zarejestrowac aby go poprac

^f0rm@c!k_?
13-10-2005, 08:46
Jednak tam są bardziej aktualne tłumaczenia... Moim zdaniem można się pobawić i edytować swoje pliki - zastępując tamtymi tłumaczeniami. Przy okazji można samemu coś przetłumaczyć lub dostosować tak jak się Tobie wydaje, że jest lepiej. :D

viper
24-12-2005, 13:00
Tutaj jest opis integracji Joomla z SMF
FAQ integracji (http://www.simplemachines.pl/content/category/3/14/42/)