PDA

Zobacz pełną wersję : Odnośnik w menu do podziału strony!?



kujawiak
04-03-2008, 23:18
Witam!

Mam taki oto problem: chcialbym umiescic w moim głównym menu odnośnik do konkretnego podzialu strony w danym artykule. Jak to zrobic? Czy to jest wogole możliwe?

Pozdrawiam

inkos
04-03-2008, 23:33
Mam taki oto problem: chcialbym umiescic w moim głównym menu odnośnik do konkretnego podzialu strony w danym artykule. Jak to zrobic? Czy to jest wogole możliwe?
Podziału strony czyli co? Owszem zawsze możesz po prostu wkleić po prostu linka jako pozycję menu a tym linkiem może być właśnie ten "konkretny podział strony" odpowiednio go konfiguruując za pomocą dostepnych opcji.

No chyba że Cię źle zrozumiałem...

kujawiak
05-03-2008, 19:19
Podziału strony czyli co? Owszem zawsze możesz po prostu wkleić po prostu linka jako pozycję menu a tym linkiem może być właśnie ten "konkretny podział strony" odpowiednio go konfiguruując za pomocą dostepnych opcji.

No chyba że Cię źle zrozumiałem...

Jako "lacze zewnetrzne" tak - zgodze sie... Ale ja pytam czy moge jakos umiescic ten link z typu pozycji "artykuł" do konkretnego "podzialu" danego artykułu... A w nowej joomli nie da sie wkleic linku do artykulu, wybierasz go po prawej stronie... Nie chce tez wklejac linku jako adresu bezwzgledneg (czyli http://...) chcialbym umiescic go wzglednie (index.php?id=....)