PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana tytułu podzialu strony



kujawiak
17-03-2008, 22:16
Witam! Po raz kolejny podzial strony - kolejny problem. Jezeli podzielw artykul za pomoca tego narzedzia, w tytule strony zamiast tytulu mojego "podzialu" pojawia sie kolejnosc podzialów...
np.
artykul - page 1
artykul - page 2
...
itd

Jak to zmienic, tak zeby pojawiał sie tytuł podzialu..?

artykul - tytuł podzialu

kujawiak
18-03-2008, 10:28
Widze, ze temaat "milczy"... Moze chociaz ktos jest w stanie mi podpowiedziec gdzie znalezc plik odpowiedzialny za wyswieltanie tytułów artykułów w joomli..!?

Szibena
18-03-2008, 18:30
Zapoznaj się z regulaminem i stosuj się do niego!



[B] Czego sobie (i innym czytającym) nie życzymyNie należy podkreślać, że problem jest pilny, ważny, że jest się początkującym użytkownikiem, itp. - to nie ma znaczenia. Wyjątek stanowi sytuacja, kiedy nie macie o Joomla, PHP, SQL, dHTML żadnego pojęcia, wtedy należy to wyraźnie napisać i czekać... aż post zostanie usunięty. W międzyczasie można spokojnie pozwiedzać inne zakątki Internetu (serwer pomocy www.pomoc.joomla.pl (http://www.pomoc.joomla.pl/) i poszukać samouczków o podstawach webmasteringu). Podobnie bez ostrzeżenia i powiadomienia autora usuwane będą posty popychające temat - typu: "I co ? nikt nie wie ?". Wyjątkowo (rozwój forum), po minimum miesiącu można dopisać [i jak ?] bez jakichkolwiek aluzji do stanu wiedzy czy chęci użytkowników forum

kujawiak
18-03-2008, 19:36
Zapoznaj się z regulaminem i stosuj się do niego!

eeeeeeeee...!?
Zabiłeś mnie tym co napisałeś...


Widze, ze temaat "milczy"...
To sie nazywa spostrzeżenie, bez zadnych aluzji, pretensji czy czegokolwiek...


Moze chociaz ktos jest w stanie mi podpowiedziec gdzie znalezc plik odpowiedzialny za wyswieltanie tytułów artykułów w joomli..!?
A to sie nazywa rozwinięcie tematu, problemu. Takze bez zadnych pretensji, aluzji czy czegokolwiek!


Nie należy podkreślać, że problem jest pilny, ważny, że jest się początkującym użytkownikiemWidzisz zebym pisał cos o pilnosci problemu... albo o tym ze problem jest ważny a moze ze jestem poczatkującym...!?


A to jest ciąg dalszy regulaminu(widze ze nie doczytałes):

Nie należy umieszczać żadnych osobistych komentarzy, nie związanych z tematem. Wiesz - odpisujesz - nie komentujesz. Nie wiesz - nie piszesz. Zwracanie uwagi, że sprawa jest banalna lub szeroko opisana w pomocy również powinno wyglądać kulturalnie i zawierać choćby minimalną wskazówkę, jakich słów kluczowych powinien użyć autor, lub symboliczne www.joomla.pl/pomoc (http://www.joomla.pl/pomoc) . Zleceń nie komentujemy publicznie.Człowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem a dopiero pózniej zwracaj uwage innym...

Pozdrawiam i przepraszam ze ten bajzel ale nie mogłem sie powstrzymac

Szibena
19-03-2008, 00:26
Po kilkunastu godzinach piszesz:
Widze, ze temaat "milczy"


Podobnie bez ostrzeżenia i powiadomienia autora usuwane będą posty popychające temat - typu: "I co ? nikt nie wie ?". Wyjątkowo (rozwój forum), po minimum miesiącu można dopisać [i jak ?] bez jakichkolwiek aluzji do stanu wiedzy czy chęci użytkowników forum

Lepiej sam się naucz czytać ze zrozumieniem.

zwiastun
19-03-2008, 00:35
Uprzejmie proszę PT Użytkowników, by sobie odpuścić wszelkie przytyki tego typu. Proszę pozostawić reagowanie na zachowania odbiegające od zasad forum moderatorom.
Ad. Kujawiak:Zajrzałeś do do właściwości dodatku?

kujawiak
20-03-2008, 22:38
Kujawiak:Zajrzałeś do do właściwości dodatku?

Do jakich własciwosci..?

We własciwosciach, czy w ustawieniach joomli nie ma takiej opcji, mowie tutaj o panelu adm.

zwiastun
20-03-2008, 23:20
Na pewno nie ma? A czego właściwie szukasz?
Dodatek = ang. Plug-in, Plugin
Zobacz właściwości dodatku Readmore (czytaj Więcej, Więcej). W opisie znajdziesz sposób stosowania. Ponadto można podejrzeć w przykładowych danych