PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzebuję katalogu



napster
25-03-2008, 02:18
Witam.

Muszę zrobić coś w formie katalogu, alby można było przejść (linkami w menu, checkboxami, czy czymkolwiek innym) na zasadzie:
Częstochowa -> Szkoły podstawowe -> Moloch nr.3

Tutaj musi się pojawić atykuł z możliwością komentowania.

Niemam zielonego pojęcia jak to zrobić.
Tworzenie dziesiątków sekcji i kategorii mija się z celem.
Myślałem nad katalogiem "firm", ale ypages mi nie chodzi a Sobi w wersji darmowej nie pozwala dodawać opisu :/

Czy mógłby mi ktoś pomódz/podrzucić pomysł ?

neo_fox
25-03-2008, 20:33
.... a Sobi w wersji darmowej nie pozwala dodawać opisu :/


Że co proszę :eek:
Skąd ten pomysł :confused:

napster
25-03-2008, 23:45
Zainstalowałem i jak próbowałem dodać "firmę" to zaraz nad polem opisu pisało, że ta opcja kosztuje 25 Eurosków:/

Dobra, masz rację: jestem idiotą (albo za mało spałem :P). Właśnie się wczytałem i już wiem o co kaman ;) Dzięki za pomoc :D

neo_fox
26-03-2008, 00:03
ROTFL :D
Mogłem na to wcześniej wpaść bo mieliśmy już kilku userów z podobnym "problemem" :rolleyes:

Pozdrawiam,
Neo

napster
26-03-2008, 01:52
Jeszcze jeden problem się pojawił.
Prawdopodobnie chodzi o problem z automatycznym ustawianiem chmodów na moim serv.

Po dodaniu kategorii, nie mogę jej edytować ani usunąć:/ Pojawia się pusta stronia (totalne nic).

Jeśli to chmody, to który plik za to odpowiada?
Jeśli nie, to co ?:P Mam sobi RC 2.8.6 (+PL UTF-8)

W ostateczności mogę popróbować ręcznego wbijania w sql, ale to się chyba mija z celem. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

neo_fox
26-03-2008, 07:49
Jeśli pojawia się pusta strona to znaczy że wystąpił jakiś krytyczny błąd.
Włącz wyświetlanie błędów w PHP aby zobaczyć jaki.