PDA

Zobacz pełną wersję : Pozycja tabel



Cierpa
27-03-2008, 00:20
Jak ustawić pozycje tabel? Wiadomo, na początku musi byc Main Menu, lecz ja chciałbym ustawić pierwszą tabele wyświetlająca Login Form.

crazyluki
27-03-2008, 09:40
zobacz na pierwsze dwie strony w mojej stopce - lektura tych stron na pewno Ci pomoże. Podpowiem - trzeba ustawić pozycję modułów. Reszty szukaj na tych dwóch stronach.

Cierpa
27-03-2008, 18:12
ok już znalazłem... wielkie dzienx xD