PDA

Zobacz pełną wersję : PonyGallery ML 2.5.0 PL



N0SFERA2
06-07-2008, 19:24
zainstalowa PonyGallery_ML_2.5.0_PL_utf.zip, skonfigurowany i podpiety pod menu, a jednak gdy klilam w menu strony na galerie to pojawia sie template od www i srodkowa kolumna (tam gdzie powinny byc fotki) jest pusta. Zero bledow w panelu ani na stronce. Po prostu brakuje zdjec.
Co zrobilem zle badz nie zrobilem?

inkos
07-07-2008, 00:59
Link do strony + brakujące info.

spex
12-07-2008, 01:28
Nie udostępniłeś zdjęć/kategorii

A teraz ja mam inne pytania.

1) mam w PA ustawione iż ma nie numerować zdjęć, ale przy wrzucaniu przez zip i tak to robi.

inkos
12-07-2008, 17:39
Jaka wersja Pony i skąd sciagnięta?

todd4
24-10-2008, 00:45
Witam

Mam ten sam problem co załozyciel temetu - zainstalowana skonfigurowana podpieta pod menu ale gdy klikam w manu to pojawia sie pustka na srodku tam gdzie komponenty sie wyswietlaja. Kategorie i zdjecia mam udostepnione. Co to moze byc ? Mam PG 2.5.1

pozdrawiam

traczu
26-10-2008, 21:27
też mam ten problem

todd4
26-10-2008, 21:51
czy nikt nie potrafi na to poradzic ? wydaje mi sie ze nie ma lepszej galeri probowalem ich bardzo duzo i Ponny wygrała a teraz kiedy przeszedłem z 1.0.15 na 1.5 jest problem. pomocy :)

zwiastun
26-10-2008, 22:38
Ja bym używał wersji dla 1.5, a Wy chyba korzystacie z wersji dla 1.0?

kaleon
02-11-2008, 12:27
a jest wersja PONY dla joomla 1.5 ?

zwiastun
02-11-2008, 12:54
Ten sam projektant - JoomGallery

kaleon
02-11-2008, 18:37
Spróbowałem i nawet mi się podoba ale mam problem z zapisaniem ustawień. Gdy wcisne zapisz to przechodzi do głównego ekranu admina. plik "joomgallery.config.php" ma prawa zapisu.
Znalazłem coś tutaj na stronie producenta ale nie bardzo rozumiem jak ten problem można rozwiązać. Proszę o pomoc
http://www.forum.en.joomgallery.net/index.php?topic=245.0

grabek
25-08-2009, 16:59
Jeśli chodzi o ten problem z wyświetlaniem się zdjęć, to proszę przejść do obsługi kategorii i ją opublikować w innym przypadku zdjęcia nie będą się wyświetlać...