PDA

Zobacz pełną wersję : Dublowanie modułów



freebird
14-11-2008, 00:05
Witam!
Zaczynam zabawę z Joomlą i od razu nasunęło mi się pytanie ... pogooglowałem i nie spotkałem się ... lub nie wiem czy dobrze szukam.

Oto problem:

Mam komponent classifieds. Znalazłem do niego moduł, który wyświetla ostatnie wpisy. Tylko, że mi zależy na tym, aby tych modułów było więcej, np. jeden umieszczony po prawej stronie z KATEGORIA1, jeden po lewej stronie z KATEGORIA 2 itp.

Nasuwa mi się pytanie, czy jest możliwość dublowania modułów, czy trzeba to robić ręcznie czy jest na to jakiś inny sposób?

zwiastun
14-11-2008, 00:51
Tak - lektura. Takich pytań można zadać 1000 i więcej. Odpowiedzi na www.pomoc.joomla.pl oraz www.demo.joomla.pl

freebird
14-11-2008, 01:06
Można zadać ich nawet więcej. Znalazłem rozwiązanie ... po prostu nie wpadłem wcześniej na synonim słowa - DUBLOWAĆ.