PDA

Zobacz pełną wersję : Język polski w Akobook 5.1.1



helmut12
22-11-2008, 22:23
Nie potrafię zainstalować w Akobook 5.1.1 języka polskiego.Po wywołaniu pozycji menu dla zmiany języka otrzymuję komunikat: Your css file is <#__root>/components/com_simpleboard/forum.css
You need to chmod this to 766 in order for the config to be updated. Sęk w tym, że takiego komponenntu nie instalowałem i nie można go zresztą znaleźć by to zrobić. Mam jeszcze zreszta jeden komunikat, który został zapisany razem z tym, który przytoczyłem powyżej.
By było jeszcze ciekawiej każda próba wpisu do księgi gości koćzy sikę komunikatem: The socket can not be found

zwiastun
22-11-2008, 23:07
A co to jest Akobook 5.1.1.? Jaki adres można prosić?

helmut12
23-11-2008, 18:44
Odpowiedx jaką otrzymałem nie rozwiązuje niczego. Oczewkuję czegoś bardziej konkretnego niż to co otrzymałem. We wskazany pomocach nie ma na temat jaki poruszyłem dosłownie niczego. "Dowcipu" a co to za adrec Akobook 5.1.1 nie komentuję, bo nie ma czego.

zwiastun
23-11-2008, 19:19
Żaden dowcip. Chcesz pomocy, podaj link do komponentu Akobook 5.1.1. Moja wiedza o tym komponencie kończy się na wersji 3.42, Ty masz skądś wersję 5.1.1.

helmut12
24-11-2008, 09:18
Wersję Akobook 5.1.1 mozna ściagnąć z poniższego linkia;
http://www.waltercedric.com/downloads-for-joomla/cat_view/333-joomla15/359-akobookplus.html
Produkt ten ma datę utworzenhia 22.10.2008.