PDA

Zobacz pełną wersję : Joomulus - zapytanie



DarioB
01-12-2008, 23:53
Witam,
testuję ten moduł na mojej priv stronie www.dariob.net (http://www.dariob.net) (tutaj możecie to zobaczyć --> http://dariob.net/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=57) i coś nie bardzo chce mu się działać.
Oto namiar na ten moduł:
http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,6493/Itemid,35/

Po pierwsze efekt jest taki jaki widać czyli wyskakuje cała masa błędów:
Notice: Undefined variable: dinamic_tags in /home/dariobne/public_html/modules/mod_joomulus/mod_joomulus.php on line 8
Notice: Undefined variable: categorias_si in /home/dariobne/public_html/modules/mod_joomulus/mod_joomulus.php on line 15
Notice: Undefined variable: tipo_low in /home/dariobne/public_html/modules/mod_joomulus/mod_joomulus.php on line 25

itd....

Po drugie nie widzi polskich znaków.
Tutaj coś piszą o pliku FLA ale nic mi to nie mówi:
http://joomlabear.com/Forum/Module-Bugs/1610-ReJoomulus-dont-show-Latvian-charaters.html

W Wordpresie widzę że bez problemu dział z polskimi znakami.
Może jakieś sugestie?

DarioB
06-12-2008, 15:37
Czy nikt z Was nie używa tego dodatku? A może polecacie inną chmurę TAGów?
A może po prostu mam źle zainstalowaną joomlę?
Podpowiedzcie, czy powiedzmy zainstalowana wersja 1.5.6 i potem kolejne update o jeden wyżej mogą mieć wpływ na poprawność działania całości?

zwiastun
06-12-2008, 18:08
Wyłącz raportowanie błędów
To nie są błędy tylko uwagi - informacje o niezainicjowanych zmiennych

DarioB
07-12-2008, 14:23
Wyłącz raportowanie błędów
To nie są błędy tylko uwagi - informacje o niezainicjowanych zmiennych

Jeśli mówisz o tym w konfiguracji globalnej - to zrobiłem jak mówisz ale bez rezultatu :(

psych
20-10-2009, 22:00
Zmień może php na 5, i to pomogło... [azkolwiek wciąż nie działają polskie znaki....