PDA

Zobacz pełną wersję : Joomla a komponenty z Mambo



Future2012
19-11-2005, 17:22
Czy stare komponety(czyli z Mambo) działają pod Joomla?

zwiastun
19-11-2005, 19:44
Ogólnie tak, w szczegółach - bywa różnie. Jeden z problemów, ale nie jedyny i nie zawsze: baza danych - mambowe czasem mają na sztywno wpisany przedrostek mos_
Zawsze dobrze sprawdzić na developer.joomla.org, czy nie ma wersji dla Joomla!. Wystarczy często wziąć polski lang z wersji dla Mambo i śmiga.

Future2012
20-11-2005, 00:25
Aha, wielkie dzięk za pomoc :)