PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z mod_mostread



BogdanH
04-01-2009, 20:12
Po aktywacji tego modulu nie zmienia zawartosci. Pokazuje stale te same linki po "starcie". Zmiejszylem wartosc czau przechowywania do 15 minut i kiszka. W ID_Sekcji figuruja odpowiednie ID. Jak zdiagnozowac problem?
BH

jusJack
04-01-2009, 20:31
mostread znaczy najczęściej czytane, jeśli nie zmieni Ci się ranking oglądalności Twoich artykułów moduł będzie pokazywał ciągle to samo i tak ma być ...

BogdanH
04-01-2009, 20:36
Wiem o tym i artykuly sa czytane, a wartosci nie zmieniaja sie. Przez czytane rozumiem uruchomienie linku "Wiecej". Jak mozna skasowac globalnie licznniki, bo artkulow mam ponad 200 i po kolei bylo by czasochlonne.
BH

jusJack
04-01-2009, 20:47
Skasuj liczniki dla tych najczęściej czytanych które Ci się wyświetlają, usuń cache i zobacz czy jest różnica.
sprawdź może masz włączone cache zarowno po stronie serwera jak i przeglądarki

Liczniki możesz skasować w bazie przez php admina na przykład, kolumna hits o ile pamiętam - tylko zrób wcześniej kopię

adminekPL
21-06-2010, 01:39
Jak zrobić, aby pokazywało najczęściej czytane z ostatnich X dni?