PDA

Zobacz pełną wersję : Błagam o konkretną pomoc!Ciągle są błędy przy wyświetlaniu strony!



marekbroclawik
11-01-2009, 22:09
Witam.Kupiłem serwis internetowy ale nie mogę w żaden sposób ustawić go tak by poprawnie sie wyświetlał!
proszę o pomoć co z tym zrobić???Joomla1.0.13 Gotowy jestem zapłacić by poprawnie to chodziło!
http://www.tanikredyt.priv.pl/
co robić??:confused:

zwiastun
11-01-2009, 22:28
A może - zamiast błagania - napisałbyś, o co chodzi?
(pominąwszy, że Joomla tu stary jak świat)

Dylek
11-01-2009, 22:49
Niedlugo chyba ja zaczne sprzedawac takie serwisy na Alledrogo - roboty niewiele, klientow jak widze kilku sie znajdzie...

Kupiles - to scigaj tego, kto Ci sprzedal, zeby doprowadzil do konca transakcje. Chyba ze w jej warunkach bylo, ze kupiles i martw sie dalej sam.

kurtz
11-01-2009, 23:48
Niedlugo chyba ja zaczne sprzedawac takie serwisy na Alledrogo - roboty niewiele, klientow jak widze kilku sie znajdzie...

taaa, i dzięki temu mamy tylu bankierów w Polsce...

prawie tyle samo co konsultantek avon'u

:D

marekbroclawik
12-01-2009, 09:50
Dzięki wszystkim!Faktycznie może i jestem baranem ale cóż kupiłem !Staram się jednak jakoś naprawić błędy z wyświetlaniem się trzcionki!w IE8 chodzi dobrze ale w innych jes kłopot !Chcę to starocie uaktualnić ale mam problem ponieważ Klijent FTP żąda adresu serwera!a hasło to jakie tam trzeba wpisać w tym FTP? hasło serwera czy hasło logowania do serwisu? Serwis jest umieszczony na prywatnym serwerze i klijent napisał mi że nie udostępni mi hasła do serwera!więć jak można tą starą Joomlę odmłodzić?Czekam na konkretną pomoc ludzi dobrego serca !Mogę podać hasło i login do serwisu by ktoś znający się na tym mógł zajrzeć gdzie tkwi błąd!
Pozdrawiam wszystkich na forum!:(

hesar
12-01-2009, 11:17
o lol
czlowieku - jak mozesz nie miec dostepu do swojego serwisu poprzez ftp ???????????????????????????????????
zmien natychmiast hosting !!! jesli czlowiek ci napisal ze nie mozesz miec dostepu przez ftp-a to znaczy ze jest idiota i pewnie sie na tym po prostu NIE ZNA
jesli chodzi o wyswietlanie w IE to ZAWSZE sa z tym problemy (nie chodzi o wersje joomli) po prostu badzIEw zle interpretuje wszystko co da sie zle ziterpretowac w css-ie, generlanie jest z tym sporo roboty
acha i zwolnij tego barana co ci pozycjonuje strone i nawrzucal te linki na dole :/

zwiastun
12-01-2009, 11:42
Ten baran podejrzewam, sobie pozycjonuje.
Nie wiem, ile kosztowała nabywcę ta witryna, ale - bez obrazy - głupota ma swoją cenę, im większa - większą (to chyba normalne na rynku :). Ale mądrych ludzi doświadczenia z głupotą uczą. W tym przypadku powinny nauczyć, ze z oszustem-sprzedawcą należy zerwać natychmiast wszelkie kontakty (no chyba, że nabywca ma zamiar oskarżyć o wyłudzenie pieniędzy, co tu się da dość łatwo udowodnić)

marekbroclawik
12-01-2009, 11:49
czytam dużo z porad z tymi linkami pozycjonującymi !@a co jest nie tak z tymi na dole strony???

hesar
12-01-2009, 12:00
przede wszystkim wygladaja DZIADOWSKO (strona oferujaca uslugi podwyzszonego zaufania nie powinna sie tak prezentowac - to nieprofesjonalne)
po drugie SWL sa zakazane przez google i od niedawna mozna wpasc do filtrow z tego powodu
po trzecie tak sie nie pozycjonuje (oczywiscie linki sa wazne ale kluczowy jest content)

marekbroclawik
12-01-2009, 12:05
a jak można było by to poprawić by wyglądały upożądkowane? Czyli te SW trzeba usunąć!

hesar
12-01-2009, 12:13
najlepiej zrobic sobie modul ktory na ten przyklad parsuje plik tekstowy w ktorym sa linki i na ich podstawie generuje box-a z linkami (powinno ich byc nie wiecj niz 5 i wkolorach oraz stylsityce DOPASOWANYM do wygladu strony :/ )
widze ze nie masz o tym pojecia wiekszego wiec sugeruje zlecenie tego osobie ktora ma jakies pojecie - jej zejdzie kilka chwil - a ty bedziesz sie barowal kilka dni-tygodni, koszt kilku-, kilkuset zlotych nie jest wart straconego czasu

marekbroclawik
12-01-2009, 12:30
wielkie dzięki coś pomyślę nad tym!

PeFik
12-01-2009, 13:33
niech pomyślę zrobienie takiej strony - 90min = 599 zł , żyć nie umierać

kurtz
12-01-2009, 14:29
niech pomyślę zrobienie takiej strony - 90min = 599 zł , żyć nie umierać

tyle ten virtual bank kosztował ??

ja sobie śledzę ten temat bo mnie wciągnął z racji ideii i naiwności. jeśli ktoś wie więcej to ku przestrodze innych mógłby wpisać tu słów parę jeszcze. oczywiście najlepiej Ci, którzy problematykę znają z autopsji.

marekbroclawik
14-01-2009, 11:09
Bardzo mi ostatnio pomogliście a zwłaszcza dużo haser mi opisał tą Joomlę!
Napisał ostatnoi ktos kto chciał podjąć sie migracji do Joomli1.5 ale cisza! Czekam na dalsze oferty cenowe celem odmłodzenia tej babci!
http://www.tanikredyt.priv.pl/
Chętnych moderatorów zapraszam! Potrzebuję podpowiedzi Was-Specjalistów!
A mianowicie potrzebuję dodatku typu ,,Newseler""do tej Joomli! Czy możecie mi jakiś polecić i podać w jaki sposób go wgrać?
a może jednak znajdzie sie moderator chętny zarobić? Czekam na oferty!

jaromiko
03-02-2009, 00:02
No ojcowie ja tez mam problem nawet jestem głupi bo już sam nie wiem co tam zmieniać wszedzie dobrze się wyświetla tylko nie pod IE http://www.meble-biurowe.biz albo menu z prawej za szerokie i tak w kołko jużmi się to nudzi, joomla stara ale się sprawdzała do tej pory ;)

jaromiko
03-02-2009, 00:05
OK sorry za zasmiecanie wątku już poprawiłem, wyłaczyłem wskaźnik pagerank na stronie bo generował błędy