PDA

Zobacz pełną wersję : plugin googlemaps



alfaalfa
17-02-2009, 15:44
Czy ktoś może mi pomóc zainstalować rozszerzenie - plugin googlemaps w Joomla 1.5.9?

idek
17-02-2009, 16:10
a jaki masz z tym problem?:)

alfaalfa
17-02-2009, 18:57
Juz znalazlam swietne opracowanie i instrukcje krok po kroku, niestety nie na tym forum. Dziekuje mimo wszystko.

idek
17-02-2009, 20:01
no to świetnie, jakbyś dla potomnych podała linka do tego świetnego opracowania, którego nie ma na naszym forum :(

alfaalfa
17-02-2009, 21:16
http://www.goodwebpractices.com/joomla/how-to-add-a-google-map-to-your-joomla-website.html
Moze sie przyda.