PDA

Zobacz pełną wersję : jak zmienić tło w mod_joomlaclock?



webmario
27-11-2005, 02:55
Witam. Czy jest jakaś możliwość, żeby zmienić tło w zegarku mod_joomlaclock?

Joomla User
27-11-2005, 05:53
Kolor można zmienić w kodzie osadzającym flasha, ale ustawić przezroczystości się niestety nie da, a przynajmniej ja nie potrafię.

webmario
27-11-2005, 17:24
chodzi mi o zmiane loga na własne, jak ktoś wie jak to zrobić niech pisze. Może jest jakiś program, który w tym pomoże?

livio
27-11-2005, 17:31
Gdybyś znalazł podobny zegar, ale bez tła, mógłbyś go wstawić z parametrami, ustawiającymi tło przezroczyste, a tło komórki / diva zawierałoby Twoje własne logo.