PDA

Zobacz pełną wersję : skrypt nie odpowiada ... co robic?



elchoice
28-06-2006, 09:31
po napisaniu artykulu klikam zapisz i w tym momencie wyskakuje komunikat:

skrypt na tej stronie moze byc zajety lub przestal odpowiadac. mozesz przerwac skrypt teraz lub kontynuowac .


po kontynuacji znow to samo od poczatku ;/

co robic?

pr0gressiv3
28-06-2006, 10:36
domyslam sie, ze ten art musi byc dlugi bardzo i dlatego sobie z nim nie radzi. Ja tylko w takich przypadkach mialem ten komunikat skryptu wiec klikalem kontynuacje i zawsze zapisalo, czasem po trzech czasem po 7 kliknieciach : )

mib.net
11-08-2006, 11:54
nie mam na to jakiegos rozwiazania bo ja musze dosc skomplikowane tabelki ladowac na www przez ten cms i nei bawi mei wogole klikanie po 25 razy na jakis wyskakujacy button.
nie ma na to jakiegos rozwiazania??

Rybik
11-08-2006, 20:26
zrobic artykul krotszy, zapisac, potem tresc wpisac w bazie danych