PDA

Zobacz pełną wersję : Joomlaboard



krzyszp
09-12-2005, 15:23
Witam

Zainstalowałem joomlaboard i w zasadzie wszystko ok., tylko że...
Nie mam żadnego przycisku do publikowania!?

Ciekawe, bo forum obecnie raczej mało użyteczne...

Zapraszam na http://www.polandingb.vel.pl:( (http://www.polandingb.vel.pl)

Krzysiek

gmad
09-12-2005, 18:25
Sam mam problem z joomlaboard, ale na to pytanie może ci odpowiem. Czy po zainstalowaniu komponentu stworzyłeś kategorię, a następnie forum podległe tej kategorii? Tylko w forach można pisać.
Być może błąd jest inny, lecz nie można inaczej wnioskować, gdyż twoje forum jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników, a ja nie mam ochoty rejestrować sięspecjalnie tylko by ci pomódz.

krzyszp
09-12-2005, 18:37
Forum już dostępne bez rejestracji.
A odpowiadając:
kategorie utworzyłem, ale nie mam pojęcia, gdzie mam utworzyć forum?
Nie mam takiej opcji...

krzyszp
09-12-2005, 18:56
Ok, już wszystko działa, ale ze mnie amator (może to wina zbyt długiej pracy:confused:)

Pozdrawiam i dzięki

kosmity
09-12-2005, 18:57
Forum z tego co zauwazylem tworzy sie automatycznie. Gdy dodasz kategorie to bedziesz mogl pisac tematy. Forum podczepiasz pod link w menu i po problemie

kermit610
01-03-2006, 20:43
WiTam !

Czy można i gdzie można w jakim pliku ? dodać ze uzytkownicy odpowiadaja za swoje posty ? Czy można usunąć stopkę samego komponentu ?

kirdan
03-07-2006, 23:33
Sam właśnie zainstalowałem komponent forum i nie mogę usunąć stopki. Jak znajdziesz rozwiązanie to daj znać plz.