PDA

Zobacz pełną wersję : Multisites



pirex
14-12-2005, 21:07
Witam serdecznie!

Czy istnieje może Multisites dla Joomla 1.x/Mambo 4.5.x? Jeśli tak czy mógłby ktoś mi przybliżyć informacje na jego temat?

Z góry dzięki.

stone
15-12-2005, 22:11
Multisite łaczył się ze zmiana mi kodzie mambo i w zwiazku z tym obawiam sie ze nie bedzie chodził na joomli, nie widzialem takze aby ktos kontynuował prace na nim w kierunku Joomli.

pawel
15-12-2005, 23:49
Zainteresuj się projektem OpenSEF
jeszcze w fazie beta ale już działającym

http://opensef.org/

Przy okazji głównego działania tego projektu a więc uproszczenie linków
pozwala uruchamiać niezależne witryny w ramach jednej joomli
www.witryna.pl
www.witryna.pl/nowa_witryna/