PDA

Zobacz pełną wersję : Niedzialajacy licznik odwiedzin



lukidb
19-10-2005, 11:38
zaladowalem wlasnie modul visitatorcounter20pl i znow kicha. :( nie nalicza odwiedzin. dodam, ze ta sama sytuacja miala miejsce przy mili mambo pl v.4.5.2.1
jaka moze byc tego przyczyna?

stone
19-10-2005, 11:48
a daj ten modul w załączniku na forum, albo link skad mozna go sciagna

Dylek
19-10-2005, 12:03
A wlaczyles w konfiguracji glownej serwisu zeby Ci gromadzilo statystyki?

lukidb
19-10-2005, 12:11
pobralem ze strony www.joomlademo.pl, a dokladnie

http://www.joomlademo.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=55

natomiast wlaczenie statystyk pomoglo. :)
sorry za glupie dla was problemy, ale przyzwyczajajcie sie powoli do mnie. chyba sie tu zadomowie -> spodobalo mi sie u was :p
dzieki za pomoc

stone
19-10-2005, 13:09
sorry za glupie dla was problemy, ale przyzwyczajajcie sie powoli do mnie. chyba sie tu zadomowie -> spodobalo mi sie u was :p


no i dobrze :)

Rybik
19-10-2005, 16:19
a siedz ile chcesz, przynajmniej jest sie kim zajac, bo tak bez userow tobysmy se oczy wydlubali :D

Temat niedlugo zostanie zamkniety a problem wraz z solucją wpisany do FAQ

jahu
01-02-2006, 18:25
a moglby ktos wskazac gdzie to wlaczyc w ustwieniach?a i czy ten plik aktualny - bo chciabym miec jakis licznik na stornie - tylko moze juz cos sie w temacie ruszylo i np jest nowsza wersja :D

lukidb
01-02-2006, 21:46
fiuu... dawno mnie nie bylo... obowiazki... :(
czy plik aktualny? nie wiem, musisz sprawdzic
jezeli chodzi o ustawienia...
site/global configuration/statistics/statistics - tak ;)

pozdrawiam...

jahu
20-02-2006, 22:06
Dziwne moze pytanie - ale czy mocno obcazaja statystyki serwer? Tzn ich wlaczenie - bo teraz mam wyalczone - komp leciwy - p200 mam odpalone mnostwo rzeczy iteraz z dwoma cms to zaczyna zipac.

Ewentualnie jak nie ten modul licznika da sie wstawic jakis inny licznik?

Poprawione:
Dobra wzialem zwyklego MyStat - wole to niz ryzykowac zarznieciem mego super serwera ;-)