PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy z wyświetlaniem pod Internet Explorer 8



Machu
29-12-2010, 18:51
Witam,
Mam problem ze stronką (http://www.peru2011.cba.pl/). Wszystko się rozjeżdza pod IE8. W innych przeglądarkach wszystko jest ok. Proszę o pomoc.
IE 8 Compatibility nie pomaga.
pzdr
Machu

konradmz
04-02-2011, 15:54
Mam podobny problem u siebie.
Ponawiam prośbę.
IE 8 Compatibility również nie pomaga

Gall Anonim
04-02-2011, 19:19
Mam podobny problem u siebie.
Ponawiam prośbę.
IE 8 Compatibility również nie pomaga -->Strona (www.trainersteam.pl)
To ciekawe - bo u mnie jest ok - IE8 - tak samo jak na FF
Sprawdź swoją wersję IE - jak IE6 - to zainstaluj sobie nowszą
Pzdr

damsaw
31-03-2011, 13:36
Mam taki sam problem na dwóch stronach. Również IE8 nie pomaga:(

nikszal
31-03-2011, 14:06
Na oczy Wam padło, czy "świetne" IE8 macie sprzed drugiej wojny światowej?
Przecież jest dobrze.

damsaw
31-03-2011, 14:15
Może ktoś zerknąć na www.pracujbezbarier.pl w IE na samym dole w pasku jest błąd. Jak go usunąć? W innych przeglądarkach jest ok

nikszal
31-03-2011, 14:21
Co to za wodotrysk: /plugins/system/jceutilities/js/jceutilities-220.js ?

JCE to edytor, a ten dalszy człon pluginu to co za cudo?

damsaw
31-03-2011, 14:31
Nie wiem, bo nie projektowałem tej strony tylko robiłem przeróbki. Wiesz jak to naprawić?

---------- Post dodany o 14:31 ---------- Poprzedni post był o 14:24 ----------

ten dalszy człon może być odpowiedzialny za to, że ikony robocze są wyśrodkowane, a do prawej jak to jest w orginale. Hmmm

nikszal
31-03-2011, 14:33
Wyłącz ten plugin i zobaczymy co się będzie dziać.
IE wyrzuca w nim ogrom błędów.

AndiC
31-03-2011, 14:33
U mnie na IE 8 strona dostaje błąd od iframe

<!-- JoomlaStatsActivated --><iframe src="http://www.pracujbezbarier.pl/index.php?aklazy=start&nonce=E9dYDp3u6aBdGeF1WrWfrl1iEl5LFdKnKrsqIUwcYU9b 00RxO1ABiPIIdmv8ipwq" style="display:none;" width="0" height="0">&nbsp;</iframe></body>

damsaw
01-04-2011, 00:22
Jakaś zmiana jest. Nie wyskakuje błąd, ale ładuje się bez końca

---------- Post dodany o 14:41 ---------- Poprzedni post był o 14:40 ----------

No i przestały działać slajdy z gavicka

---------- Post dodany 01-04-2011 o 00:22 ---------- Poprzedni post był 31-03-2011 o 14:41 ----------

Ok problem rozwiązany:) Dzięki wszystkim!