PDA

Zobacz pełną wersję : satystyki



sspider69
02-03-2011, 00:37
Chciałbym zamontować na stronie statystyki google.

Skopiuj poniższy kod, a następnie wklej go na każdej stronie, którą chcesz śledzić, tuż przed tagiem zamknięcia </head>.
Nie wiem gdzie jest to hedad, jak klikam index to mam tylko to;




<?php
/**
* @version $Id: index.php 14401 2010-01-26 14:10:00Z louis $
* @package Joomla
* @copyright Copyright (C) 2005 - 2010 Open Source Matters. All rights reserved.
* @license GNU/GPL, see LICENSE.php
* Joomla! is free software. This version may have been modified pursuant
* to the GNU General Public License, and as distributed it includes or
* is derivative of works licensed under the GNU General Public License or
* other free or open source software licenses.
* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
*/

// Set flag that this is a parent file
define( '_JEXEC', 1 );

define('JPATH_BASE', dirname(__FILE__) );

define( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR );

require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' );
require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' );

JDEBUG ? $_PROFILER->mark( 'afterLoad' ) : null;

/**
* CREATE THE APPLICATION
*
* NOTE :
*/
$mainframe =& JFactory::getApplication('site');

/**
* INITIALISE THE APPLICATION
*
* NOTE :
*/
// set the language
$mainframe->initialise();

JPluginHelper::importPlugin('system');

// trigger the onAfterInitialise events
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterInitialise') : null;
$mainframe->triggerEvent('onAfterInitialise');

/**
* ROUTE THE APPLICATION
*
* NOTE :
*/
$mainframe->route();

// authorization
$Itemid = JRequest::getInt( 'Itemid');
$mainframe->authorize($Itemid);

// trigger the onAfterRoute events
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRoute') : null;
$mainframe->triggerEvent('onAfterRoute');

/**
* DISPATCH THE APPLICATION
*
* NOTE :
*/
$option = JRequest::getCmd('option');
$mainframe->dispatch($option);

// trigger the onAfterDispatch events
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterDispatch') : null;
$mainframe->triggerEvent('onAfterDispatch');

/**
* RENDER THE APPLICATION
*
* NOTE :
*/
$mainframe->render();

// trigger the onAfterRender events
JDEBUG ? $_PROFILER->mark('afterRender') : null;
$mainframe->triggerEvent('onAfterRender');

/**
* RETURN THE RESPONSE
*/
echo JResponse::toString($mainframe->getCfg('gzip'));

Nie widzę tu hedad, muszę poszukać innego index w jakimś pliku ??

Sorka za głupie pytanie, ale szukałem na forum.

Bazyl
02-03-2011, 00:52
Szukaj w index.php szablonu.

sspider69
02-03-2011, 15:41
To może tak będzie łatwiej nam do tego dojść ;p

http://www.fundacjawop.pl/images/obrazek.jpg

Bazyl
02-03-2011, 15:45
templates/nazwaszablonu/index.php

poczytaj www.wiki.joomla.pl

palyga007
02-03-2011, 15:46
Tą strukturę to ja praktycznie na pamięć znam, @bazyl pewnie też.
Dostałeś odpowiedz na swoje pytanie czego jeszcze oczekujesz?.

polecam lekturę
http://wiki.joomla.pl/Nowicjusze

//cześć @bazyl

W sumie w celu uniknięcia dalszych niepotrzebnych pytań (problem wielokrotnie poruszany na forum)

Temat zamykam.