PDA

Zobacz pełną wersję : #1044 - Access denied for user POMOCY :<



ptakpmi
28-06-2011, 00:34
#1044 - Access denied for user 'auto-lawety_16'@'%' to database 'bluesolutions13'

co z tym zrobic? :( nie moge zmienic nazwy bd :( jak to zrobic zeby bylo dobrze:(

larry_krk
28-06-2011, 00:44
Dobra, a może okoliczności tego komunikatu - samo z siebie, na działającej stronie nagle wyskoczyło, czy próbowałeś coś stworzyć ??

ptakpmi
28-06-2011, 00:48
zrobilem import :P na tym moja wiedza sie konczy

patrzylem tez na google niby jakis komendy tam wprowadzilem na sql ale nei dziala..

larry_krk
28-06-2011, 01:22
sprawdź czy w pliku sql masz komendę create database, tworzącej nową bazę. pewnie masz, a importując dane do istniejącej bazy nie powinieneś mieć. Google to nie tylko 10 pierwszych wyników.

ptakpmi
28-06-2011, 10:02
a powie mi ktos dokladnie jak sobie z tym poradzic? bo ja za bardzo sie nie znam, wprowadzalem jakies komendy ktore znalazlem w necie ale nie dzialaja, albo jakis blad ejst :( prosze o pomoc :(

palyga007
28-06-2011, 10:12
Napisz porządnie co zrobiłeś, bo póki co ten temat to się tylko do kosza nadaje.

ptakpmi
28-06-2011, 10:43
dostalem pliki od znajomego do instalacji, baze oraz pliki na serwer, stworzylem baze zrobilem import plikow, na serwerze wprowadzilem w pliku od bazy nowe dane, no i nie dzaiala, podczas importu wyskakuje mi ten blad co wyzej

maniek
24-11-2011, 04:11
Miałem podobny problem na home.pl, znalazłem odpowiedź na tej stronie: http://pomoc.home.pl/bazawiedzy/akademia/315

nikszal
24-11-2011, 12:43
dostalem pliki od znajomego do instalacji, baze oraz pliki na serwer, stworzylem baze zrobilem import plikow, na serwerze wprowadzilem w pliku od bazy nowe dane, no i nie dzaiala, podczas importu wyskakuje mi ten blad co wyzej

Jakie nowe dane dane wprowadziłeś do bazy?

A co z plikiem konfiguracyjnym "odziedziczonym" od znajomego? Poprawiłeś go na aktualne dane zgodne z Twoim hostingiem?