PDA

Zobacz pełną wersję : bookmark us



kober
09-01-2006, 16:19
czy ktos wie moze jak zmienic kod i gdzie w module bookmark us zeby nie tylko link byl do klikania ale rowniez sama ikonka? potrzebuje wywalic tekst w ogole i dac sama ikonke a nie mam pojecia jak to zrobic :/

stone
09-01-2006, 17:51
a mozesz dac ten modul na forum?

kober
09-01-2006, 22:06
oto wspomniany dodatek

kober
12-01-2006, 20:59
nikt nie ma pomyslow jak to zrobc?

stone
12-01-2006, 21:37
a widzisz zapomnialem napisac, przeglądalem ten modul ale niestety jest to troche zakrecone, bo w gre wchodzi i java. Niestety nie mam na razie czasu aby sie w to wgryźć.