PDA

Zobacz pełną wersję : joomfish



kruger25
01-10-2011, 21:08
witam w ustawieniach dodaktu content languages mam tylko angielski i polski ,a potrzebuje jeszcze włoski ,probowalem sciagnac ze strony ale cos nie tak,moze cos zle robie,

palyga007
01-10-2011, 21:17
Z jakiej strony?

Gall Anonim
01-10-2011, 21:18
http://extensions.joomla.org/extensions/languages/translations-for-joomla
doinstalować oczekiwany język dla joomla
następnie oczekiwane dla rybki
uaktywnić języki w rybce
robić swoje tłumaczenia
rybka=joomfish