PDA

Zobacz pełną wersję : Menu: title



Balas
15-01-2006, 00:11
Jak dodac title do linkow (do komponentow, itp) w menu ??

zwiastun
16-01-2006, 14:23
poprzerabiać skrypty wywołujące menu

Balas
16-01-2006, 18:38
jakbys podpowiedzial co gdzie i jak :]

Jezeli tego nie ma w podstawowej Joomli to by trzeba bylo chyba tabele w MYSQLu przerabiac ?? A nie ma nic ... gotowego ?? :>

zwiastun
16-01-2006, 19:09
Niestety, nie ma nic gotowego. Rzeczywiście, bazę też by trzeba uzupełniać, bo rozumiem, że chodzi Ci o szerszy wpis objaśniajacy, który gdzieś trzeba przechowywać.

Dla głównego menu można się pokusiś o przygotowanie skryptu i włączenie go do templatki. Tu pozycje są względnie stałe i menu nawet nie musi być odczytywane z bazy danych.

Balas
16-01-2006, 21:48
Sie pobawie... moze cos z tego wyjdzie ;)