PDA

Zobacz pełną wersję : Ręczne instalowanie modułów.



Klops
28-11-2012, 12:58
Mam pytanie takiego typu: chcę zainstalować moduł garyscookbook_2_4_2_PL ale ręcznie bo mam konto na cba.pl i wciąż wyskakuje error przy instalacji a żeby ręcznie zainstalować muszę dodać za pomocą klienta obsługi bazy danych a gdzie tego klienta znaleść? a musze nadmienić że mam joomle 1.5.26 PL proszę o pomoc!!

pyziak
28-11-2012, 14:38
Proponuję zmienić hosting skoro ma jakieś dzikie ograniczenia, myślę że kwotę w granicach 30 zł/rok jest w stanie zdobyć nawet przedszkolak.

Klops
28-11-2012, 16:48
na razie póki co to musze walczyc z cba.pl