PDA

Zobacz pełną wersję : Komponent ogłoszenia-nieruchomości



strzelec
07-02-2007, 22:48
Witam serdecznie. Poszukuję komponentu podobnego do marketplace ale bardziej dostosowanego do prezentacji ogłoszeń z zakresu handlu nieruchomościami może być komercyjny( jeśli dobry) zależy mi szczególnie na opcjach wyszukiwania np. po położeniu, cenie itp. Czy może jest Wam taki znany?

Dylek
08-02-2007, 00:35
Zajrzyj tutaj (http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,listcats/cat_id,1799/Itemid,35/)

sogo
08-02-2007, 00:54
http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,187/Itemid,35/ zapoznaj się z tym, robię do niego właśnie polskiego langa.
pozdr.

dragonfly108
18-06-2007, 13:18
Chcialem sie spytac co tą polską wersją, udało się ją zrobić?

woju
18-06-2007, 14:20
Sogo sprawdzałeś może czy ten komponent ma możliwość naniesienia markerów na mapę google. I czy działa. Pozdr.

sogo
18-06-2007, 15:42
http://www.joomlapl.com/component/option,com_remository/Itemid,32/func,fileinfo/id,189/
pzdr.

tecra
30-11-2007, 19:10
Sogo nie mogę załadować zdjęć, niby ładuje ale obrazów nie widać, potwierdza i są putse wpisy bez plików. Znasz może przyczynę ?

sogo
30-11-2007, 20:11
sorki, nie posługuję sie tym komponentem na żadnym z serwisów, stąd tylko przypuszczenia np. co do chmodów katalogów w których przechowuje on fotki.
pozdr.

tecra
02-12-2007, 12:36
uprawnienia sa ok

dkint
02-12-2007, 13:42
Witam

Tecra daj link mam ten komponent na paru serwisach i wszystko jest ok może pomogę ...

pozdrawiam
Krzysiek

tecra
07-12-2007, 20:02
pomaglowqałem serwis i gdy przełączyłem w ustawieniach na gd1 zaczeło dziać, później wróciłem na gd2 i tez działa. Dziwne ale ruszył

angelhod
19-11-2009, 16:15
wlasnie bawie sie tym dodatkiem razem ze spilszczeniem ale mam problem jak naciskam na produkt to mnie wylogowuje... znalazlem gdzies w sieci ze trzeba cos zmienic w user.misterestate.php ale ja takowego nie mam mam estateagent.html.php

bede wdzieczny za rady

wirus400
16-09-2010, 09:19
http://www.joomlapl.com/component/option,com_remository/Itemid,32/func,fileinfo/id,189/
pzdr.


Sogo, ale ten komponent nie działa w wersji 1,5 (na stronie jest napisane NATIV1,5) ale u mnie nie chce sie instalować. Czy jest jeszcze jakiś polski zgodny z joomlą 1,5 ???

zet
16-09-2010, 09:50
dokładnie tak, dołączam się do pytania kolegi wirus400