PDA

Zobacz pełną wersję : 2 komponenty w 1 Joomli



poisonboy
04-02-2006, 16:02
Witam,
Czy można zainstalować 2 te same komponenty w 1 Joomli?? Konkretnie chodzi mi o komponent Glossary.

zwiastun
04-02-2006, 18:03
Nie można, jeśli potrzebujesz w innym menu - skorzystaj z linku do komponentu. Jeśli chcesz mieć inny słownik terminów, musisz przerobić wszystkie skrypty - to nie jest trudne (treba pozmieniać nazwy skryptów, tabel bazy danych, niektórych zmiennych

Biko
19-04-2011, 14:55
Teraz można już zdefiniować wiele słowników.