PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie zmienic lang w administratorze?



Lexx
07-02-2006, 23:27
W katalogu z langami mam i angielki i polski ale w panelu admina nadal mi po angielsku gada. Gdzie to sie ustawia bo nicholery znalesc nie moge.

zwiastun
07-02-2006, 23:31
A zmienia się?

Lexx
08-02-2006, 10:59
no dobrze moze sie zle wyrazilem, mam angielski panel a chce miec polski - co zrobic? Tak wiem , przetlumaczyc. Jeszcze jakies konstruktywne uwagi miszczóf?
Moze wg. Ciebie juz ten temat byl poruszany na tym forum a mi sie nie chcialo poszukac? No to ci powiem ze szukalem na wielu forach, nie tylko tu i nie znalazlem. Owszem bylo to kiedys opisane gdzies odnosnie mambo ale sporo stron o mambo poprostu zniklo z sieci. Jesli wiesz gdzie szukac odpowiedzi to poprostu napisz jakie to magiczne slowo skieruje wyszukiwarke na wlasciwy temat.

Nie mogles zwiastun poprostu napisac ze lang w adminie jest zaszysty w kodzie i trzeba go recznie wyluskac i przetlumaczyc? nie tracilbym czasu na grzebanie w sieci tylko zajal sie tlumaczeniem. :P

to jeszcze zapytam w takim razie skoro juz i tak przerabiam admina do joomli 1.0.7 to moze mi ktos podpowie jak zrobic aby pliki braly lang z polish_admin.php Chodzi mi o to aby w plikach admina wstawiac np. _CANCEL a tlumaczenie bylo pobierane z pliku z langiem.

stone
09-02-2006, 09:29
Zobacz ten temat http://www.forum.joomla.pl/forum/showthread.php?t=794
i ten
http://www.forum.joomla.pl/forum/showthread.php?t=795

Lexx
09-02-2006, 09:51
Dzięki wielkie za te linki. Nierozumiem tylko czemu szukarka na tym forum mi ich nie wskazala jak wpisywalem hasla wystepujace w tamtych, wskazanych przez Ciebie, tematach. Teraz to juz z gorki bedzie.

stone
09-02-2006, 09:53
Pojawiły się one wczoraj, może szukałes wcześniej:)