PDA

Zobacz pełną wersję : Brak ikon w panelu kontrolnym



piotrwes
11-02-2006, 19:15
Witam. Co może byc przyczyną braku ikon w panelu kontrolnym???? (widzę kłódkę) - nie mogę edytować strony startowej

magic
11-02-2006, 20:11
Wrzuć jaki screenshot, bo nie wiadomo o jakie ikonki ci chodzi, o kłódce nie wspominając ...

piotrwes
11-02-2006, 22:11
Witam. Co może byc przyczyną braku ikon w panelu kontrolnym???? (widzę kłódkę) - nie mogę edytować strony startowej

Oto screen

zwiastun
11-02-2006, 22:51
Dobry zwyczaj to nakazywałby przynajmniej jeszcze taką informację, co za joomla, jaka wersja,
I dobry zwyczaj wymaga, by podawać takie info od razu a nie na kolejne prośby.

piotrwes
11-02-2006, 23:01
Dobry zwyczaj to nakazywałby przynajmniej jeszcze taką informację, co za joomla, jaka wersja,
I dobry zwyczaj wymaga, by podawać takie info od razu a nie na kolejne prośby.

Sorry - jestem tu pierwszy raz.

Zainstalowałem joomla 1.07 pl i następnie wgrałem "parametry po polsku", cytuję: "

"Komplet plików XML definiujących parametry komponentów, modułów, pozycji menu dla Joomla 1.07. Tłumaczenie oficjalne. Nadpisac oryginalne tak, jak są ułożone w katalogach. Pliki kodowane w ISO-8859-2. "


Informacje o systemie to:
PHP działa na:: Linux net1.hostbank.com.pl 2.4.21-37.ELsmp #1 SMP Wed Sep 7 13:28:55 EDT 2005 i686 Wersja MySQL:: 4.1.14-standard-log Wersja PHP:: 4.4.1 Serwer WWW:: Interfejs serwera PHP:: cgi Wersja Joomla!: Joomla! 1.0.7 Stable [ Sunburst ] 15-Jan-2006 20:00 UTC

zwiastun
11-02-2006, 23:08
Co prawda to pewno nie powód, ale po coś WAŚĆ po zainstalowaniu polskiej wersji jeszcze nadpisywał jakieś pliki? To zestaw do nadpisania ORYGINALNYCH, a więc w angielskiej wersji, plików
Jaką wersję joomla 1.07PL zainstalowałeś? Pobraną z naszego serwera?
I coś jeszcze ewentualnie mieszał?

piotrwes
12-02-2006, 13:31
Co prawda to pewno nie powód, ale po coś WAŚĆ po zainstalowaniu polskiej wersji jeszcze nadpisywał jakieś pliki? To zestaw do nadpisania ORYGINALNYCH, a więc w angielskiej wersji, plików
Jaką wersję joomla 1.07PL zainstalowałeś? Pobraną z naszego serwera?
I coś jeszcze ewentualnie mieszał?

Zainstalowałem ponownie - wszystko OK - dziękuje za pomoc