PDA

Zobacz pełną wersję : Losowy Obraz



Krajan
14-02-2006, 15:55
Witam, chciałbym na stronie umiescic modul Losowy obraz, ten standartowy nie wyswietla mi fotek z podfolderów i przez to nie zdaje egzaminu poniewaz chce wyswietlac losowo fotki z zoom media gallery images/zoom...
z koleji modul mod_diashow_101_pl nie zmniejsza fotek i zostawia je z oryginalnej wielkosci co rozwala mi stronke, ma ktos pomysl co moge w tej sytuacji zrobic ? pozdrawiam

Krajan
15-02-2006, 16:29
nie ma takiego modulu ??

tomiayomi
27-02-2006, 21:46
Witam ! ! !
jak kolega wyżej mam ten sam problem, pomimo dodania zdjęć i opublikowaniu ich w galerii, nie pojawiają się w module losowy obraz, moze adres do obrazów wpisuje się w jakiś specyficzny sposób ? ? ? komu to działa może jakiś przykładowy adreas do obrazów ? ? ? dzięki wielkie za pomoc
POZDRAWIAM

kedar
25-03-2006, 14:56
Witam,
Czy jest mozliwosc wyswietlania obrazkow z innego serwera niz ten na ktorym jest zainstalowana Joomla! ?

tomiayomi
25-03-2006, 16:07
czy naprawde nikt nie moze podpowiedziec jak poprawnie wyswietlic
losowy obraz jak powinien przykładowo wygladac adres do katalogu ze zdjeciami ? ? ? bo nie tylko ja mam z tym kłopot
pozdrawiam

kedar
25-03-2006, 17:26
czy naprawde nikt nie moze podpowiedziec jak poprawnie wyswietlic
losowy obraz jak powinien przykładowo wygladac adres do katalogu ze zdjeciami ? ? ? bo nie tylko ja mam z tym kłopot
pozdrawiam Przykladowo Twoje zdjecia znajduja sie pod adresem http://twoja.strona/images/losowe to sciezka powinna wygladac tak:

images/losowe

Ponawiam swoje pytanko odnosnie mozliwosci wyswietlania obrazkow z innego serwera.

tomiayomi
26-03-2006, 11:09
O widzisz bardzo rzeczowa podpowiedź, dzięki bardzo w końcu mi to działa
pozdrowienia z nad morza :)