PDA

Zobacz pełną wersję : [Rozwiązane] ACF



pablop76
18-12-2021, 12:50
Witam. Dodanie pola dodatkowego liczba całkowita(intiger) o wartości np. 10000000 powoduję błąd. Czysta instalacja j4 bez żadnych dodatków.

siristru
19-12-2021, 15:47
Ale jaki błąd? Podaj treść błędu.

pablop76
21-12-2021, 10:54
Ponownie uruchomiłem czystą instalację J4 na świeżym serwerze i jest problem z polem dodatkowym typu INT z dużymi liczbami np. 100000 ponieważ serwer przestaje odpowiadać.

pablop76
03-01-2022, 11:15
Odp. z innego forum.
Pole Integer tworzy selekcję z każdą dozwoloną wartością na podstawie ustawień min/max i kroku. Przy tak dużym zakresie należy zamiast tego użyć pola tekstowego z filtrem liczb całkowitych. Lub niestandardowe pole numeryczne.
autor: SharkyKZ