PDA

Zobacz pełną wersję : czemu po zainstalowaniu Joomla 4 od zera nie mam joomlowego zaplecza



spadzista
05-01-2023, 01:20
właśnie tak - zupełnie nie rozumiem,
zainstalowałam Joomle 4 juz na 3 różne sposoby - z hostgatora, z folderu, z quicka japurityIII. i jest to samo - nie mam zaplecza ... mam drzewko.. znalazłam na drzewku template admina - atum - wszystko jest w poziomą zebrę :/ HELP

aa jak instaluje 3.10 to jest wszystko OK, jak z 3.10 upgrejduje do 4 znowu mam drzewko w administracji

spadzista
05-01-2023, 01:53
zainstalowalam z quicka helixa i działa !!!!

siristru
08-01-2023, 22:19
Zawsze dołączaj zrzut ekranu. Twój opis nie jest jasny.
Czyli robiłeś migracje z zainstalowanego J3 do J4 i to kończyło się błędem?
Czy czystą J4 i też był błąd?