PDA

Zobacz pełną wersję : [Rozwiązane] Helium Gantry 5 jak zmienić logo.



hizel
08-02-2023, 23:07
W edycji szablonu chcę zmienić logo, ale co bym nie ustawił zawsze mam logo Helium. W czym może być problem?

siristru
09-02-2023, 00:29
A zmiany zapisuje? To jest czy w ustawieniach widzisz logo, które wskazałeś?
Problem z zapisywaniem zmian może wynikać z jakichś dodatków trzecich działających na globalnie na stronie.

A może spróbuj dodać moduł z osadzonym logiem. Masz tam miejsce na moduł?
Wtedy można by CSSem ukryć to logo z szablonu.

hizel
09-02-2023, 00:33
Zmiany zapisuje, mogę wybrać swoje logo w ustawieniach ale zawsze widoczne jest tylko logo szablonu mimo że w ustawieniach zapisało się moje logo. Mogę zmieniać pozycję tego logo i to działa. Jeszcze nic nie instalowałem żadnych dodatków to jest świeżo postawiona strona.

siristru
09-02-2023, 00:44
A daj URL do strony. Może to kwestia cache przeglądarki?

pablop76
09-02-2023, 09:20
Skasowałes SVG Code w ustawieniach particle logo/image?

hizel
09-02-2023, 11:01
Skasowałes SVG Code w ustawieniach particle logo/image?

Kasowałem ale bezskutecznie, bo co skasowałem i zapamiętałem kod wracał jak bumerang. Teraz wiem że SVG Code musi być odfajkowane ale okienko kodu puste. Dziękuje zadziałało! :up: