PDA

Zobacz pełną wersję : Baner



jahu
16-02-2006, 17:36
Problem wyglada tak - uzywam templatki madeyourweb - uzywam komponentu do banerow - tak jak w standardowej mam dwa banery tyle ze widac je tylko na moim kompie na innych na ktorych otwieram bez wzgledu na rodzaj przegladarki niestety nie wyswietlaja sie :(

Cos spartolilem?

stone
16-02-2006, 20:46
Daj link do strony
(kłania się http://forum.joomla.pl/forum/announcement.php?f=5&a=2 :))

jahu
17-02-2006, 00:29
Przepraszam wszystkich za brak starannosci i nie trzymanie sie zasad zadawania pytan:

http://parafianspj.glt.pl/

joomla 1.07 z dodatkami czyli Joomla PL Power Edition

stone
17-02-2006, 08:39
Jak dla mnie to wyświetają sie oba bannery, zarówno u mnie w domu jak i w pracy

jahu
17-02-2006, 10:38
Dzieki Stone wielkie - czyli sie nie bede przejmowal - sie jednego nauczylem - sa rzeczy odnosnie stron www nie wytlumaczalne - raz tak mialem ze zwykla strona html - na niektorych kompach brakowalo grafiki ktora miala sie wyswietlac - zadnego sensownego powodu nie bylo choc testowane na roznych przegladarkach itp