PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z komponentem NewsFlashSCroller



Hamster21
19-02-2006, 18:11
Mam probelm z tym komponentem. Dodalem przedrostek do klasy CSS w panelu zarzadzania modulem, ale nie uwzglednia tego. Nadal jest moduletable i nie ma NAZWA_moduletable i nie moge go zedytowac tak jak potrzebuje. Co moze byc nie tak.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Moze ktos sie spotkal z takim czyms wczesniej.

zwiastun
19-02-2006, 18:13
Bo chyba nie przedrostek, tylko przyrostek!
moduletable_przyrostek

I, oczywiście, klasa musi być zdefiniowana w arkuszu stylów

Hamster21
19-02-2006, 18:23
Bo chyba nie przedrostek, tylko przyrostek!
moduletable_przyrostek

I, oczywiście, klasa musi być zdefiniowana w arkuszu stylów

no tak - przyrostek, ale nawet w kodzie strony mi nie dodaje tego przyrostku. O to mi chodzi wlasnie, ze jest zdefiniowana, a nie dziala jak powinna.

Hamster21
19-02-2006, 18:37
Jednak nie znalazlem bledu - w samym komponencie dobrze wskazuje przyrostek i dodaje go, ale do tytulu modulu go nie dodaje w clasie moduletable.

Ten sam problem z przyrostkiem mam tez w innych modulach - np. pollxt. Dlaczego tak sie dzieje, a np. przy logowaniu normalnie dziala i dodaje przyrostek.