Jak usunac <meta name="Generator" content="Joomla!.... ?
Wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Jak usunac <meta name="Generator" content="Joomla!.... ?

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-09-2007
    Skąd
    UK
    Wpisy
    20
    Punkty
    10

    Domyślny Jak usunac <meta name="Generator" content="Joomla!.... ?

    witam, wie ktos jak usunac ponizszy metatag?

    Kod:
    chcialbym aby nie byl on dodawany do strony

    pozdrawiam

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus Dylek awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 865
    Punkty
    70

    Domyślny

    Czyzbys sie wstydzil ze uzywasz Joomli? Bo przed hackerami to Cie malo uchroni

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-09-2007
    Skąd
    UK
    Wpisy
    20
    Punkty
    10

    Domyślny

    w sumie nie, a zna ktos jakis dobry sposob nad ochrona przed hackerami?

  5. #4
    Wiarus Dylek awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 865
    Punkty
    70

    Domyślny

    Pewny hosting + aktualizacja (zarowno Joomli jak i co wazniejsze skladnikow) + ten artykul

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-09-2007
    Skąd
    UK
    Wpisy
    20
    Punkty
    10

    Domyślny

    hosting mam z home.pl Business Server, wiec mysle ze oni maja dobre uslugi...

  7. #6
    Wiarus Dylek awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 865
    Punkty
    70

    Domyślny

    No to pileczka po Twojej stronie

  8. #7
    Bywalec
    Dołączył
    03-08-2010
    Skąd
    Olsztyn
    Wpisy
    212
    Punkty
    25

    Domyślny

    Myśle Dylek, że to nie ma nic wspólnego ze wstydem, ani hostingiem. On po prostu nie chce żeby to się wyświetlało. Wiele osób chce to po prostu schować. Ja też czasami usuwam tę informację ze stron ręcznie, bez użycia żadnego tam "Bye Bye Generatora".
    W końcu to 3 minuty edycji 2 plików na serwerze: head.php i document.php
    Aby Pokazać Wam, że to jest możliwe nawet na Joomli 3.x wklejam kod z testowej stronki.
    Kod HTML:
          <base href="http://wayco.pl/" />  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />  <meta name="napisz tu co chcesz" content="zmieniam tekst na byle jaki" />
    Sugeruję Dylek napisać tutorial i wrzucic go na stronę główną jako artykuł, żeby raz na zawsze zakończyć ten temat.

  9. #8
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 419
    Punkty
    549

    Domyślny

    Odkopałeś temat sprzed paru lat, w jakim celu?!
    Dlaczego sam nie napiszesz poradnika?!

  10. #9
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 295
    Punkty
    1134

    Domyślny

    Wystarczy skorzystać np. z Admin Tools
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •