Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 40

Temat: Pomoc Przemo <=> Joomla 1.5

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-04-2006
    Wpisy
    44
    Punkty
    10

    Domyślny Pomoc Przemo <=> Joomla 1.5

    Hej Stone - a ja mam do Ciebie takie pytanie: czy myślałeś już może nad pomostem do Joomli! 1.5? Wiem, że to może wcześnie, ale jestem ciekawy. No i gratki za dotychczasową dobrą robotę
    Ostanio edytowane przez astepas : 28-10-2007 22:25 Powód: A taka wtopa :(

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Hmm, trochę to krępujące, ale jakby Ci powiedzieć Przemo jest autorem całej modyfikacji forum, ja tylko zrobiłem pomost Co do wersji 1.5 na pewno bedzie, ale w tej chwili jeszcze nad nią nie pracowałem, czekam az bedzie wersja stabilna.

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-04-2006
    Wpisy
    44
    Punkty
    10

    Domyślny

    Stone - wybacz To się nazywa pisanie na szybkiego - hot seat przed kompem Oczywiście miałem na myśli Ciebie

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-04-2007
    Skąd
    London
    Wpisy
    23
    Punkty
    11

    Domyślny

    I jak z tym pomostem bo zamierzam przejść w końcu na 1.5 ale bez pomostu to raczej mi się nie opłaca
    designLab - imagination is our power

  6. #5

    Domyślny

    Czy po prawie roku od publikacji ostatniej wersji pomostu dla Joomli 1.0.x wiadomo coś o pracach nad pomostem dla Joomli 1.5.x? Bo już niedługo nawet oficjalny support dla Joomlii1.0.x przestanie istnieć a pomostu dalej nie widac na horyzoncie...

  7. #6
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Hejka. Wiem że dużo czasu już upłyneło ale wierzcie mi czasu ostatnio bardzo mało. Ale postaram się spojrzeć na integracje J1.5<=>phpbb3
    Ponieważ ostatnio nie miałem czasu śledzić tematu czy powstały już jakieś pomosty, jak działają, i gdzie są?

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    Ja nigdzie nie znalazłem

  9. #8
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    tez jak patrzyłem to nie znalazłem. oki będę powoli dłubał, zobaczymy czy taki diabeł straszny

  10. #9
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Dylek znalazł ten link http://www.rocketwerx.com/products/rokbridge/overview
    Czy ktoś testował to rozwiązanie?

  11. #10
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    ale to jest do BB3 a ja NEED do by przemo

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •