Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Wyniki 21 do 30 z 40

Temat: Pomoc Przemo <=> Joomla 1.5

  1. #21
    Nowicjusz
    Dołączył
    12-07-2009
    Wpisy
    14
    Punkty
    12

    Domyślny

    jFusion obsługuje phpbb3, więc do przemo go nie zastosujesz...

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #22
    Przeglądacz
    Dołączył
    02-04-2010
    Wpisy
    31
    Punkty
    10

    Domyślny

    Witam

    Ruszyło się coś w temacie Przemo <=> Joomla 1.5 ????

  4. #23
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Na razie, niestety z uwagi na chroniczny brak czasu, niestety nie

  5. #24
    Przeglądacz
    Dołączył
    02-04-2010
    Wpisy
    31
    Punkty
    10

    Domyślny

    .... szkoda, naprawdę by nam się to przydało.

  6. #25
    Debiutant
    Dołączył
    13-05-2008
    Wpisy
    7
    Punkty
    10

    Domyślny

    Jest coś podobnego co by działało z phpbb by przemo? ;)

    Kurcze ten pomost jest mi bardzo potrzebny aby ruszyć z serwisem.

  7. #26
    Przeglądacz
    Dołączył
    02-04-2010
    Wpisy
    31
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez stone Zobacz wiadomość
    Na razie, niestety z uwagi na chroniczny brak czasu, niestety nie

    stone - nawet opcja finansowa nie wchodzi w rachubę ??

  8. #27
    Debiutant
    Dołączył
    13-05-2008
    Wpisy
    7
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dokładnie, zrzucimy się w kilka osób to już jakaś kwota będzie ;) Na kratę piwka jak znalazł.

  9. #28
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-06-2007
    Skąd
    Sztum
    Wpisy
    14
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mi też zależy bardzo na pomoście między Joomla 1.5 a phpBB2 by Przemo. Chcę spróbować przerobić jakiś pomost z dostępnych, żeby dostosować go do przemo. Jaki pomost według was najlepiej do tego wykorzystać?

  10. #29
    Nowicjusz
    Dołączył
    16-07-2008
    Skąd
    Osjaków
    Wpisy
    17
    Punkty
    10

    Domyślny

    I ja się dorzucę. Kilkadziesiąt złotych za taki skrypt to niewiele, na pewno znalazło by się jeszcze sporo osób, które dofinansowałyby prace nad pomostem.

    W zasadzie tylko pomost Joomla <=> Przemo trzyma mnie przy wersji 1.0 ;]

  11. #30
    Nowicjusz
    Dołączył
    23-06-2007
    Skąd
    Sztum
    Wpisy
    14
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dokładnie, ja też z chęcią bym się dorzucił. Bo mnie również właśnie brak pomostu powstrzymuje przeniesienie się na joomla 1.15, choć większość danych udało mi się zmigrować na testową platformę. Znalazłby się ktoś kto podjął by się tego zadania?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •