Konfiguracja Mambohelpdesk ale jak?
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Konfiguracja Mambohelpdesk ale jak?

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    05-12-2005
    Wpisy
    41
    Punkty
    11

    Domyślny Konfiguracja Mambohelpdesk ale jak?

    Witam czy ktoś mógłby mi pomóc i skierowac na właściwą drogę jak skonfigurować i używać tego komponentu? Nie wiem jak dodać kategorię i tym podobne a nie mogę nigdzie znaleźć jakiegoś tutoriala pl. będę wdzięczny pozdrawiam.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 291
    Punkty
    1133

    Domyślny

    A czy komponent ktoś sprawdzał pod Joomlą? Bo nie jestem pewien, czy działa?
    Konfiguracja odbywa się na stronie frontowej
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    05-12-2005
    Wpisy
    41
    Punkty
    11

    Domyślny

    Witam dzięki za odpowedź komponnt zainstalował się poprawnie i bez problemów. po dodaniu go do menu można z niego korzystać ale nie wiem czy do końca działa jak należy bo nie mogę dodać kategorii i już wiem co jest nie tak a mianowicie przycisk dalej "chowa"się pod pole modółu. jednym słowem nie trzyma się szerokości okna głównego czy może wiesz Zwiastun jak to zmienić?
    Witka ponownie modół jednak nie działa :-( nie można dodać kategorii lub nie wiem jak to zrobić po wpisaniu nazwy kategorii daję dalej ale nic się nie zmienia nie można wybrać niby utworzonej kategorii.
    Ostanio edytowane przez rolando : 25-03-2006 12:45

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    12-09-2006
    Wpisy
    83
    Punkty
    10

    Domyślny

    Potwierdzam ten sam problem. czyli brak możliwości zrobienia czegokolwiek na stronie frontowej, łącznie z dodaniem kategorii i ustawieniami. Niestety komponent nie działa.

    Testowane pod Joomla 1.0.15

    Może warto go wyrzucić z zasobów ?

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 291
    Punkty
    1133

    Domyślny

    Dajcie sobie z tym spokój, to niebezpieczny komponent, napisany przed wiekami, wymaga włączenia rejestracji zmiennych globalnych. To można traktować dziś co najwyżej jako lekturę dla autora opracowania na nowo!
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •