Wpinacz komponentów
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Wpinacz komponentów

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    22-09-2007
    Skąd
    Kraków
    Wpisy
    10
    Punkty
    10

    Domyślny Wpinacz komponentów

    poszukuje wpinacz komponentów

    Czy istnieje coś takiego aby do danego art'a dodać jakis komponent?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-03-2014
    Wpisy
    70
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam Pomóżcie!, Jestem początkująca. Muszę wstawić na portal stronę zawierajaca moduł czysty HTML, który juz przygotowałam. Ale strona ta, ma posiadać układ graficzny całego portalu. Wiem, że powinnam zastosować Wpinacz, ale mam z tym problem, nie umiem skopiować wyglądu graficznego.. tym bardziej umiescic go we wpinaczu. Próbowałam zapisać stronę jako czysty html... ale jak ją później przenieść do wpinacza? Bo rozumiem, że później wystarczy powyłączać moduły, żeby była pusta strona... został sam moduł na srodku, który przygotowałam.

  4. #3
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 291
    Punkty
    1133

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez monbaj Zobacz wiadomość
    Muszę wstawić na portal stronę zawierajaca moduł czysty HTML, który juz przygotowałam.
    zupełnie niezrozumiale
    Cytat Wysłane przez monbaj Zobacz wiadomość
    Ale strona ta, ma posiadać układ graficzny całego portalu.
    co to znaczy, że strona ma posiadac układ graficzny "calego portalu"?
    Cytat Wysłane przez monbaj Zobacz wiadomość
    Wiem, że powinnam zastosować Wpinacz
    A po co?
    Cytat Wysłane przez monbaj Zobacz wiadomość
    ale mam z tym problem, nie umiem skopiować wyglądu graficznego
    gdzie go nie umiesz skopiować?

    Może nie opisuj swoich wyobrażeń, jak się coś robi, a napisz, co dokładnie chcesz zrobić. Moduł Własny HTML wstawia się na stronę jak każdy inny moduł.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-03-2014
    Wpisy
    70
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dokładnie tak, wiem, że moduł czysty html wstawiam tak jak każdy inny moduł...
    Potrzebuje skopiować stronę (czyli- wstawić stronę o wyglądzie graficznym jak reszta portalu). Na stronie, którą wstawie, będzie moduł czysty html - na nim parę ikon -obrazków prowadzących do innych stron. Czyli najważniejsza jest ta strona...

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 291
    Punkty
    1133

    Domyślny

    Dalej nie rozumiem, co chcesz zrobić.
    Wpinacz służy do umieszczania na swojej stronie innych stron/aplikacji. I to wszystko. Nie służy do tego, by najpierw umieścić np. jakąś stronę, a potem jeszcze dodawać do niej jakieś swoje elementy.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-03-2014
    Wpisy
    70
    Punkty
    2

    Domyślny

    dziękuję bardzo za pomoc, poradziłam sobie, rzeczywiście w tym przypadku nie powinnam byla stosować wpinacza... ale to chyba do mnie dotarło dopiero po Twoim komentrzu... więc dziękuję jeszcze raz, po prostu skopiowałam stronę pod modułem własny kod html i ja przerobiłam.

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •