Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 14

Temat: Pomost v.1.3

  1. #1
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny Pomost v.1.3

    Wersja 1.3 jest zgodna z Joomlą 1.0.13, 1.0.14, 1.0.15 i forum Przemo 1.12.5 i 1.12.6.

    Aktualizacja 1.2->1.3
    1.Zaktualizować Joomlę i forum
    2.Nadpisać wszystkie pliki w katalogu administrator/components/com_j-p
    3.Załatać pliki

    Paczka do pobrania STĄD

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2

    Domyślny

    Mam pytanie, czy treść łatek jest taka sama, jak w poprzednich i wersjach, czy zmieniła się...? bo jak ktoś za aktulizował ręcznie przy updacie Joomli, będą jakieś różnice?

  4. #3
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Zależy od jakiej wcześniejszej wersji, od 1.0.13 nie bylo zmian (ewentualnie drobne, ale kosmetyczne)

  5. #4
    Debiutant
    Dołączył
    21-01-2008
    Wpisy
    2
    Punkty
    10

    Domyślny

    czy 1.3 obsługuje forum w subdomenie? podobno 1.2.1 już to miała a w 1.3 mam komunikat "ścieżka nieprawidłowa" JIE 1.0.15 przemo 1.12.6

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam pytanie , a co zrobić jak mam już stare forum , i nazwa głownego admina to Nazwa a nie Admin jak w Joomla?? Można w Joomla zmienić tą nazwę?? i nie po chrzani się coś? Czy muszę zmienić w by przemo nazwę??
    Ostanio edytowane przez Kerov : 16-02-2009 21:13

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    08-12-2005
    Skąd
    Bełchatów
    Wpisy
    87
    Punkty
    5

    Domyślny

    Warunek jest by w joomli i forum osoba o uprawnieniach admina miała tę samą nazwę Usera.

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    czyli mam rozumieć żę jeśli stworze na forum użytkownika o nazwie Admin i dam mu prawa to też będzie ok?

  9. #8
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    Niestety Ta nazwa użytkownika jest już zajęta ;/

  10. #9
    Przeglądacz
    Dołączył
    08-12-2005
    Skąd
    Bełchatów
    Wpisy
    87
    Punkty
    5

    Domyślny

    Nie, nie chodzi tylko o nazwę usera, tylko też UserID się liczy, musiałbym dokładnie spojrzeć w bazę...
    Chodzi o to by pierwszy user o ID 1 z joomli i user o ID 1 z phpbb mieli tę samą nazwę.

  11. #10
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-04-2008
    Wpisy
    70
    Punkty
    10

    Domyślny

    ok tzn, że jeśli zmienię w bazie nazwe usera o ID 1 na Admin to będzie wszystko ok? nic innego się nie po chrzani?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •