Przenoszenie serwera
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Przenoszenie serwera

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    23-04-2008
    Wpisy
    3
    Punkty
    10

    Przenoszenie serwera

    Witam,
    Mam stronkę na serwerze LUA.PL i chcę ją przenieść na CBA.PL
    Ręcznie przekopiowywałem pliki, wszystkie. Gdy po skończeniu chciałem wejść na tą stronkę na CBA.PL to pojawiła mi sie pusta, biała strona - ZERO, nic.

    Może trzeba jeszcze coś zmienić w plikach konfiguracyjnych czy coś...
    Proszę o pomoc...

    Z góry dziękuję,
    Miq97,

    Pozdrawiam.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 300
    Punkty
    1136

    Domyślny

    A baza danych?
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    23-04-2008
    Wpisy
    3
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mogła by zostać na servie LUA.PL

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-03-2008
    Wpisy
    72
    Punkty
    11

    Domyślny

    No właśnie o to chodzi, że nie mogłaby i musisz ją też przenieść. Pogrzeb po forum bo tematów jak przenosić joomlę z serwera na serwer było mnóstwo i ciut ciut.

  6. #5
    Wiarus
    Dołączył
    14-12-2007
    Wpisy
    2 025
    Punkty
    66

    Domyślny

    joomlapack daje radę ( poszukaj joomlapack w zasobach extensions.joomla.org).
    dzieki joomlapack wygenerujesz kopię swojej strony którą będziesz mógł dowolnie przenosić na joomlo-kompatybilne serwery

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    23-04-2008
    Wpisy
    3
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dobra spróbuję

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •