Przekonałeś mnie, dzisiaj spróbuję coś napisać na temat MM, chociaż kilka zdań już widziałem, że jest. Próba nie strzelba jak mawiali starzy Indianie, najwyżej ktoś się z tego pośmieje.
Przekonałeś mnie, dzisiaj spróbuję coś napisać na temat MM, chociaż kilka zdań już widziałem, że jest. Próba nie strzelba jak mawiali starzy Indianie, najwyżej ktoś się z tego pośmieje.
wiki.joomla.pl - odpowiedzi na Twoje pytania!
>> MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ << - dokonaj dowolnej (min. 50zł) wpłaty na rzecz PCJ i skontaktuj się ze mną w celu odebrania gratulacji!
dziękuję Ci Jdwindnieśmiałość, nieudolność ... tym się nie przejmuj. Każdy pisze lepiej lub trochę gorzej - to nic. Jak to się mówi ... praktyka czyni mistrza
Najważniejsze jest to, aby przekazana treść trafiała do czytelnika - była prosta, zwięzła i skuteczna. Jeśli będziesz miał jakieś problemy techniczne na wiki - to pisz do mnie, jak będę umiała, tak pomogę. Zwiastun z pewnością też udzieli rady.
I jeszcze jedno ... nie obawiaj się krytyki - tu nie ma i nie będzie na nią miejsca - zaufaj mi ... ;)
Zarejestruj się na swoim forumowym nicku na wiki!Joomla![]()
1. Zanim zadasz pytanie - poszukaj na forum - być może ktoś już miał taki problem i go rozwiązał.
2. Jeśli nie - sprawdź, czy odpowiedź nie znajduje się na Joomla!Wiki
Polskie Centrum Joomla!
pozdrawiam - Magda
Shine On You Crazy Diamond ...
Jdwind, dziękuję Ci, że dotrzymałeś słowa i opracowałeś na Wiki Joomla! materiał na temat Menedżera Mediów dla Joomla 1.5
W tym miejscu proszę innych o opisywanie na wiki joomla np. swoich ulubionych dodatków do joomla!, które są przez was wykorzystywane w codziennej pracy i sprawdzają się dobrze.
Ostanio edytowane przez magdaa : 01-07-2009 18:11
1. Zanim zadasz pytanie - poszukaj na forum - być może ktoś już miał taki problem i go rozwiązał.
Polskie Centrum Joomla!
pozdrawiam - Magda
no i proszę mamy kolejnego użytkownika, który postanowił opracować coś dla nas wszystkich! seba.adm, zadeklarował się opracować na wiki poradnik dla Community Builder - myślę, że przyda się on wielu z nasWidziałam poradnik w wersji roboczej - wygląda bardzo obiecująco!
Brawo!
Polskie Centrum Joomla!
pozdrawiam - Magda
Wczoraj seba.adm zgłosił się do mnie z propozycją poradnika dla Community Builder, a dzisiaj mamy już efekt końcowy! Niezłe tempo! Dziękuję ślicznie za pracę. Brawo!
Polskie Centrum Joomla!
pozdrawiam - Magda
Może zechciałby ktoś przygotować mały poradnik jomsocial?
www.ITCent.pl - Obsługa informatyczna Puławy
seba.adm - brawo, dobra robota![]()
Pozdrawiam, Michał,
-------------------------
wiki.joomla.pl | JAMP 3.0 - Localhost server for Joomla! | Usuwanie wirusów z Joomla! | BlueCoyote - Administracja Joomla!
Cześć
Chciałbym dołączyć do grona ;). Nie obiecuję, że akurat dużo pomogę ale będę się starał. MediaWiki nie znam, to zaznaczę na początku ale myślę, że z czasem nauczę się.
Nic trudnego!
http://wiki.joomla.pl/Pomocomoc
Witam, tak jak kolega KYCu z chęcią pomogę.
Jestem grafikiem, więc w tej kwestii mogę najwięcej pomóc. Nie znam systemu MediaWiki, ale z chęcią się z nim zapoznam. Z systemem joomla mam do czynienia od ok. 2 lat.
Z wykształcenia jestem technikiem informatykiem, studia informatyczne zacząłem ale nie było mi dane ich skończyć.
Ostatnio ciężko z wolnym czasem ale myślę, że coś znajdę.
W czym mogę pomóc?![]()
www.ITCent.pl - Obsługa informatyczna Puławy