Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 18

Temat: Tłumaczenie tytułu strony

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny Tłumaczenie tytułu strony

    Czy ktoś wie, jak tłumaczyć tytuł witryny? A najlepiej jeszcze metadane?
    Chyba największym problemem jest to, że te dane siedzą w configuration.php, a nie w bazie i joomfish nie ma za bardzo jak się do nich dobrać
    Ostanio edytowane przez Radziolec : 02-07-2008 14:00

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Nowicjusz
    Dołączył
    17-04-2008
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Poszukaj lepiej - można to przetłumaczyć
    Idziesz do opcji zarządzanie językami (languagues) a potem na końcu każdego jest mały przycisk pt. Konfiguracja
    Ostanio edytowane przez RobRoy : 20-07-2008 22:25

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny Dzięki!

    Cholera, przeoczyłem!
    Dzięki!

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    04-10-2007
    Wpisy
    19
    Punkty
    10

    Domyślny

    A ja szukam i nie mogę tego znaleźć ;( Joomla 1.0.13, JoomFish 1.7. Baaardzo proszę o dokładniejsze dane dojścia do "małego przycisku Konfiguracja"

    Dzięki!
    RS

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    17-04-2008
    Wpisy
    13
    Punkty
    10
    Cytat Wysłane przez RaStafan Zobacz wiadomość
    A ja szukam i nie mogę tego znaleźć ;( Joomla 1.0.13, JoomFish 1.7. Baaardzo proszę o dokładniejsze dane dojścia do "małego przycisku Konfiguracja"
    Gdybym był archeologiem też bym się zastanawiał gdzie mieszkał mój prapradziadek, ale nie jestem.
    Dlatego na twoim miejscu zaktualizowałbym wszystko co się da i tracił czasu na szukanie.

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Nie nabijaj się RobRoy, naprawdę trudno jest to znaleźć.

    look
    RastaFan. Już lepiej się nie da pokazać
    Pamiętaj o ustawieniach bota jfdatabase!

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    17-04-2008
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Obrazek fajny, ale czy to zrzut z wersji 1.7?
    Bo jak z nowszej, to może to nie być w tym samym miejscu i co wtedy?
    Niedasie

  9. #8
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    1.8

  10. #9
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    zresztą wersja jest na obrazku

  11. #10
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    A w 1.7 nie ma tego! właśnie sprawdziłem. No cóż, polecam upgrade

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •