Jaki to szablon? Pomocy!
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Jaki to szablon? Pomocy!

  1. #1

    Dołączył
    11-11-2005
    Skąd
    Polska!
    Wpisy
    674
    Punkty
    -89

    Jaki to szablon? Pomocy!

    Bardzo podoba mi się szablon użyty na stronie głównej Joomla.pl.
    Przekonałem się jednak, że nie jest to MadeYourWeb dołączany do paczek.

    Czy wie ktoś może, co to za szablon?
    Jeżeli administrator wypowiada się czasem na forum, to proszę, jeśli można, o odpowiedź na moje pytanko ;).

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Debiutant
    Dołączył
    15-11-2005
    Wpisy
    4
    Punkty
    10

    Domyślny

    Chodzi ci o szablon na stronie glownej joomla czy na stronie polskiej joomla??

  4. #3

    Domyślny

    A skąd wiesz że to nie MadeYourWeb??? przecież to ten sam...

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 296
    Punkty
    1135

    Domyślny

    szablon nazwya się aktualnie xxxxs
    Jak juz się uda do końca rozwiązaĆ problemy z IE, to go udostępnimy, bo na razie to w kilku miejscach się czasem wysypuje
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  6. #5

    Dołączył
    11-11-2005
    Skąd
    Polska!
    Wpisy
    674
    Punkty
    -89

    Domyślny

    Aha, zainteresował mnie wygląd modułów "ostatnio na forum" i "nowe w serwisie".

    Nie podoba mi się aktualny wygląd tych modułów na stronie głównej mojego serwisu.
    Gdy już udostęnicie szablon "xxxxs", będę zadowolony.
    Przed chwilą dowiedziałem się, że tak się nazywa, bo wybrałem "Pokaż CSS" w mojej przeglądarce.

    Resztę mam identyczną, bo mam MadeYourWeb. Zobaczcie sami: www.linksworld.cba.pl [strona będzie pomagać webmasterom]
    wszystkich Was zapraszam w najbliższej przyszłości na forum [forum.linksworld.cba.pl]

    Jedyne, co nie działa, to procedura ":hover" w CSS dotycząca górnego menu.
    IE w wersjach 6.0 i starszych nie obsługuje w pełni CSS. Wręcz przeciwnie ma być z MSIE7, ale ja w cuda nie wierzę.
    Ostanio edytowane przez livio : 17-11-2005 17:50

  7. #6
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 296
    Punkty
    1135

    Domyślny

    Życzyć powodzenia!
    Nie obraź się, ale coraz Ci więcej u nas w Polsce różnej maści pomagierów dla webmasterów. Nie lepiej to przyłaczyć się do jakiejś grupy wsparcia, zamiast porywać się z motyką na słońce? Zwłaszcza, gdy się ma kłopot z "procedurą" :hover, czeka się na udostępnienie szablonu jakiegoś, zamiast popracować i stworzyć własny. Sam odpowiedz, jakiejż to np. ja webmaster mogę się spodziewać pomocy, gdy trafię na Twoją stronkę? I czy w ogóle pójdę na nią choć raz jeszcze, gdy zapraszasz, by zobaczyć coś, czego może już nie ma albo jeszcze nie ma (piszesz: resztę mam identyczną, bo mam MadeYourWeb, a widać cosik angielskie oparte na Drupalu).
    A tak nawiasem, z MadeYourWeb w naszym szablonie to zbyt wiele nie ma.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •