Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Odzyskanie hasla joomla 1.5.9

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-01-2009
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    12
    Punkty
    10

    Domyślny Odzyskanie hasla joomla 1.5.9

    Zmieniło Mi sie haslo , sam nie wiem jak do joomla i nie moge sie dostac do siebei do serwisu jak moge je odzyskac joomla 1.5.9

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Przeglądacz
    Dołączył
    12-01-2009
    Wpisy
    63
    Punkty
    20

    Domyślny

    FAQ > Adminstracja - przyjacielem, szukamy i czytamy

    http://forum.joomla.pl/showthread.php?t=21877

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-01-2009
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    12
    Punkty
    10

    Domyślny jasne

    ok dziekie, tylko mam wrazenia ze to jest kodowane innym algorytem. i nie chodzi tak jak trzeba............
    to nie jest szyfr MD5
    nie pomaga.....probowalem
    zrobilem:

    INSERT INTO `jos_users`
    VALUES ( 62, 'Administrator2', 'admin2', 'your-email@email.com', '21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3', 'Super Administrator', 0, 1, 25, '2005-09-28 00:00:00', '2005-09-28 00:00:00', '', '' )

    MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
    #1062 - Duplicate entry '62' for key 1

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    09-12-2006
    Skąd
    Lubliniec
    Wpisy
    290
    Punkty
    14
    Pozdrawiam Keran
    ________________________
    • webwizard.pl - projektowanie stron i sklepów internetowych.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-01-2009
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    12
    Punkty
    10

    Unhappy dzieki

    haslo , zmienilem - jakie to proste........( ale nie działa)




    ale niestety nie dziala nic sie nie dzieje co to może byc??
    wchodzę do panelu witryny i nie mogę sie do niego zalogować nic się nie dzieje, nie przeskakuje nic

    moze jakieś inne wskazówki

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    12-01-2009
    Wpisy
    63
    Punkty
    20

    Domyślny

    do Galopcasta:
    Nie opisałeś dokładnie problemu, możesz mieć takie objawy:

    1. po próbie zalogowania otrzymujesz komunikat: "Podana przez Ciebie nazwa (login) lub hasło zawiera błąd. Proszę, spróbuj ponownie." To jest wersja błędnego hasła i do tego punktu podałem ci poprzednio odnośnik.

    2. po próbie zalogowania strona z panelem logowania tylko przeładowuje się nie prowadząc do wnętrza zaplecza, tzn ponownie jesteś na stronie logowania ale bez tego komunikatu o błędnym haśle jak w pkt 1, jakby nic się nie stało. Ten problem był dyskutowany tu:

    http://forum.joomla.pl/showthread.php?t=23656

    Przyczyn może być kilka, jeśli u ciebie występuje pkt 2 poczytaj podany wątek i popróbuj podanych tam metod

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-01-2009
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    12
    Punkty
    10

    Domyślny info

    Dzięki

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •